ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα

3 μαγιό που πρέπει να έχεις στην βαλίτσα σου

Η ντουλάπα κάθε γυναίκας περιλαμβάνει πάντα περισσότερα ρούχα από όσα μπορεί να χρειαστεί για κάθε περίσταση.

Για παράδειγμα, είναι ανήκουστο για μία γυναίκα να φορέσει το ίδιο φόρεμα σε δύο διαφορετικές εξόδους την ίδια εβδομάδα, ακόμα κι αν αυτές είναι με διαφορετικές παρέες. Αφού δε φοράμε τόσο συχνά τα ίδια ρούχα στη δουλειά ή στις βόλτες μας, γιατί να το κάνουμε στην παραλία ή στην πισίνα; Επίσης το μαγιό όπως και τα εσώρουχα, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή τους μιας και αναδεικνύουν πραγματικά τη θηλυκότητα μιας γυναίκας, τραβώντας τη μέγιστη προσοχή του ετέρου φύλου. Πόσες φορές νιώσατε πολλά μάτια επάνω σας φορώντας ένα πράσινο πάρκα μπουφάν με γούνα;

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, σας συνιστούμε να πάρετε τουλάχιστον τρία ή και περισσότερα μαγιό μέσα στη βαλίτσα σας φέτος το καλοκαίρι. Οι βασικές κατηγορίες από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε είναι το μπικίνι, το ψηλόμεσο μαγιό, και το ολόσωμο μαγιό. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα μαγιό από κάθε κατηγορία ή και τα τρία από μία κατηγορία εάν αυτή είναι που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπό μας. Η μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, σχέδια αλλά και υφάσματα μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε το τέλειο look για κάθε περίσταση. Εάν σκοπεύουμε να κάνουμε τις διακοπές μας σε ένα κοσμοπολίτικο νησί όπως η Μύκονος, τότε σίγουρα πρέπει να πακετάρουμε κάποιο τολμηρό σχέδιο ή χρώμα, εάν από την άλλη οι διακοπές μας φέτος είναι για Φολέγανδρο, μπορούμε να διαλέξουμε κάτι πιο συντηρητικό.

Μπικίνι

Δεν υπάρχει καλύτερος φίλος της γυναίκας, που νιώθει άνετα με το κορμί της και δούλεψε σκληρά στο γυμναστήριο όλο το χειμώνα, από αυτό το λιλιπούτειο μαγιό. Εάν λοιπόν ανεβαίνατε σκάλες αντί να χρησιμοποιείτε το ασανσέρ, τρώγατε οργανικό αβοκάντο αντί για πίτσα, τότε το μπικίνι είναι αυτό που θα σας κολακεύσει. Ιδιαίτερα όταν έχετε μαυρίσει, ένα έντονο χρώμα μπικίνι όπως το πορτοκαλί είναι δεδομένο ότι θα τραβήξει την προσοχή, κάνετε μία βόλτα πάνω κάτω την παραλία και απολαύστε τα δεκάδες μάτια επάνω σας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το μπικίνι βοηθάει πάρα πολύ το γρήγορο μαύρισμα γιατί αφήνει μεγάλο κομμάτι του κορμιού μας ακάλυπτο. Η συμβουλή μας είναι να φορέσετε μπικίνι στις πρώτες μέρες των διακοπών σας για να πετύχετε γρήγορα το μαύρισμα που επιθυμείτε και να αποφύγετε τις λεύκες γραμμές που αφήνουν τα ολόσωμα. Τέλος, αν σκοπεύετε να φορέσετε μόνο μπικίνι, σας συστήνουμε στην αρχή των διακοπών που το δέρμα σας είναι ανοιχτόχρωμο να φορέσετε σχούρα χρώματα, όπως μαύρο και μπλε και στην συνέχεια, αφού έχετε επιτύχει το τέλειο μαύρισμα επιλέξτε εντονότερα χρώματα όπως πορτοκαλί, κίτρινο και λευκό.

Ψηλόμεσα μαγιό

Μία ενδιάμεση λύση μεταξύ μπικίνι και ολόσωμων είναι τα ψηλόμεσα μαγιό, που παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων και για το καλοκαίρι 2018. Είναι ελαφρώς πιο συντηρητικά από το μπικίνι αλλά με μερικά έξυπνα σχέδια όπως για παράδειγμα κορδόνια και διαφάνειες μπορεί να γίνουν πολύ ελκυστικά. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν τιμωρούν τα περιττά κιλά όπως το μπικίνι αλλά αναδεικνύουν πάρα πολύ όμορφα τις καμπύλες, δίνοντας το μέγιστο θηλυκό τόνο στο σώμα σας. Μπορούμε να διαλέξουμε ένα κανονικό κόψιμο στο πίσω μέρος, ή αν θέλετε κάτι πιο τολμηρό τότε υπάρχουν πολλές επιλογές σε παρτό ή brazilian.

Ολόσωμα μαγιό

Τέλος τα ολόσωμα μαγιό είναι η πιο ασφαλής επιλογή για κάθε ηλικία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μία ελκυστική εμφάνιση φορώντας ένα. Ο μεγαλύτερος σύμμαχος για το ολόσωμο μαγιό είναι η φαντασία αυτού που το βλέπει, καλύπτοντας κάποια μέρη του κορμιού μας και παρουσιάζοντας όμορφα κάποια άλλα, η φαντασία συμπληρώνει τα κενά. Υπάρχουν τέσσερα στοιχεία τα οποία μπορούν να κάνουν ένα ολόσωμο μαγιό πιο κολακευτικό ακόμα και από τα μπικίνι. Πρώτον, η ανοιχτή πλάτη γιατί αναδεικνύει ένα πολύ μεγάλο μέρος του κορμιού που οι άνδρες το θεωρούν ιδιαίτερα sexy. Έπειτα, το ολόσωμο μαγιό λόγω της γραμμής του, μπορεί να υποστηρίξει το βαθύ ντεκολτέ (cleavage) κατί που δεν γίνεται με το μπικίνι. Επίσης, τα ανοίγματα στο πλάι ή τα ολόσωμα μαγιό που ανεβαίνουν ψηλά στους γλουτούς, μακραίνουν το πόδια μας και τέλος οι διαφάνιες και τα κορδόνια δίνουν έναν έξτρα τόνο θυληκότητας.

Previous ArticleNext Article