ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Τα 6 superfoods που θα σου χαρίσουν γερά και λαμπερά μαλλιά!

Θέλεις γερά και υγιή μαλλιά; Ανυπομονείς πότε θα ρθει η στιγμή που θα μακρύνουν κι άλλο τα μαλλιά σου; Νιώθεις να έχουν χάσει την παλιά τους λάμψη;

Άσε για λίγο στην άκρη τα προϊόντα ομορφιάς και ενίσχυσε τη διατροφή σου με τις σωστές τροφές, που θα σου χαρίσουν τα μαλλιά των ονείρων σου.

Δες ποιες είναι οι 6 υπερτροφές για γερά και υγιή μαλλιά:

Φακές

O σίδηρος, που περιέχουν οι φακές, ενισχύουν με οξυγόνο το τριχωτό της κεφαλής και βοηθούν τα μαλλιά να μακρύνουν γρηγορότερα.

Φράουλες

Οι φράουλες είναι πλούσιες σε βιταμίνη C και άλλα αντιοξειδωτικά και εμποδίζουν τις ελεύθερες ρίζες να επιδράσουν στο δέρμα επιβαρυντικά και να χάσουμε μαλλιά.

Nτομάτες

Oι ντομάτες είναι πλούσιες σε λυκοπένιο, το αντιοξειδωτικό που βοηθά στην δημιουργία του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο αυξάνει την πυκνότητα των κυττάρων του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει και την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος δυναμώνοντας τα μαλλιά.

Μέλι

Το μέλι αποτελεί τροφή που βοηθά το σώμα να συγκρατεί τα μόρια του νερού, επιτρέποντας στα μαλλιά να μένουν ενυδατωμένα.

Κόλιανδρο

Καταναλώνοντας κόλιανδρο διώχνεις τα τοξικά, μέταλλα που είναι υπεύθυνα για τη θαμπάδα στα μαλλιά σου.

Καρύδια

Για να ενισχύσεις το χρώμα των μαλλιών σου και να τους χαρίσεις τη χαμένη τους λάμψη, τα καρύδια θα πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή. Η βιταμίνη Ε και τα ω3 λιπαρά οξέα των καρυδιών θα βελτιώσει την υγεία των μαλλιών και θα κάνει το δέρμα και τα μάτια σου να δείχνουν πιο λαμπερά.

keepup.gr

Previous ArticleNext Article