ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα

Tο σωστό μαγιό για κάθε σωματότυπο

 Tο σωστό μαγιό είναι το Α και το Ω για τις εμφανίσεις μας στην παραλία, τόσο επειδή θέλουμε να εντυπωσιάζουμε με το σχέδιο που διαλέγουμε κάθε φορά όσο και για να νιώθουμε καλά και άνετα με το σώμα μας.

Τα μαγιό που φοριούνται και στην παραλία και στην βόλτα 

Το πρώτο και το βασικό λοιπόν που πρέπει να έχουμε κατά νου δεν είναι άλλο από τον σωματότυπό μας και από το ποιο σημείο της σιλουέτας μας θέλουμε να τονίσουμε ή να καμουφλάρουμε, αντίστοιχα.

Μεγάλο στήθος

Επιλέξτε μπικίνι με το επάνω μέρος να διαθέτει την κατάλληλη στήριξη με μπανέλες, ώστε να κρατά σταθερό το στήθος σας. Αποφύγετε μπικίνι με straps που δένουν πίσω από τον λαιμό, καθώς αν έχετε βαρύ στήθος, θα σας “κόβει” στον αυχένα και δεν θα είναι καθόλου βολικό.

Μικρό στήθος

Ποντάρετε σε μαγιό με λεπτομέρειες από βολάν στο ύψος του στήθος ή με κάποιο ιδιαίτερο μοτίβο σε αυτό το σημείο, καθώς προσθέτουν όγκο οπτικά και το κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο φουλ.  Δοκιμάστε ένα ολόσωμο με ιδιαίτερα κοψίματα στο συγκεκριμένο σημείο ή επιλέξτε το all time classic strapless μπικίνι μιας και το πιο μικρό στήθος μπορεί να το υποστηρίξει καλύτερα, δείχνοντας chic και όχι προκλητικό.

Εάν έχουμε κοιλίτσα

Τα ψηλόμεσα μπικίνι είναι η κλασική και πιο σωστή λύση, αφού καλύπτουν το συγκεκριμένο σημείο και ταυτόχρονα αναδεικνύουν τα πόδια.

Για έντονη περιφέρεια

Προτιμήστε μπικίνι που το κάτω μέρος έχει κορδονάκια στο πλάι, καθώς έτσι δεν θα πιέζεται το συγκεκριμένο σημείο.

Αθλητική σιλουέτα

Ένα ολόσωμο μαγιό με κοψίματα στο πλάι θα κάνει τη σιλουέτα σας να δείχνει σα να διαθέτει περισσότερες καμπύλες.

 

Previous ArticleNext Article