ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

8+1 χτενίσματα για τον καύσωνα

Μπορεί η υψηλή θερμοκρασία να εξαντλεί τα περιθώρια της υπομονής σας και σας δίνουμε δίκιο αφού με τη ζέστη τα μαλλιά τιθασεύουν. Είναι απολύτως λογικό να θέλετε να απέχετε από τα εργαλεία styling μέσα στο κατακαλόκαιρο και αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να “σώσει” τα μαλλιά σας από μια επιπλέον αιτία φθοράς που έρχεται να προστεθεί στο αλάτι της θάλασσας και την ηλιακή ακτινοβολία. Σαφώς βέβαια, η ανάγκη για περιποιημένες εμφανίσεις, είναι επιτακτική ανεξαρτήτως εποχής του χρόνου. Γι´αυτό και σας παρουσιάζουμε 9 χτενίσματα όπως παρουσιάστηκαν στα διεθνή catwalks, τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν και στην παραλία. Μπορούν να σας συνοδεύσουν όλη την ημέρα από το πρωί μέχρι αργά στη βραδινή σας βόλτα, αφού συνδυάζονται το ίδιο καλά με το παρεό αλλά και με εκείνο το αγαπημένο σας αέρινο φόρεμα.

Πλεξίδες ψαροκόκκαλο 

Οι δύο πλαϊνές, χαλαρές πλεξίδες ψαροκόκκαλο, δεν θέλουν πολλή τέχνη. Όσο πιο ατίθασες τόσο το καλύτερο για να πετύχετε αυτό το χτένισμα, το οποίο δεν χρειάζεται να έχει ομοιομορφία για να δείχνει τέλειο.

Κουβανέζικος κότσος

Μήπως αυτός ο κότσος σας θυμίζει κάτι από Κούβα; Λογικό, αφού μοιάζει πολύ με τον τρόπο που δένουν το τυρμπάν οι γυναίκες στην Κούβα. Αντί για μαντήλι, κάντε τον κλασικό κότσο μπροστά στη γραμμή των μαλλιών σας και συνδυάστε με μεγάλους κρίκους. Η απόλυτα stylish εναλλακτική.

Χαμηλη αλογοουρά ντυμένη

Η χαμηλή κλασική αλογοορά αποκτά άλλη φινέτσα αν “ντυθεί” με το αγαπημένο σας μαντήλι. Στερεώστε το μαντήλι στη βάση της αλογοουράς και τυλίξτε τη μέχρι τη μέση. Το στιλ σας μόλις κέρδισε αρκετούς πόντους με μια απλή κόνηση.

Η πριγκιπική πλεξίδα 

Αυτή η πλεξίδα θα μπορούσε να δημιουργηθεί πολύ πιο εύκολα από όσο φαντάζεστε, αφού όσο πιο άτακτη τόσο το καλύτερο. Κάντε μια χαλαρή πλεξίδα σε όλο το μήκος των μαλλιών σας και στερεώστε στη βάση την άκρη με τσιμπιδάκια. Αφήστε μερικές τούφες ελεύθερες στο πλάι και είστε έτοιμες.

Κορδέλα στα μαλλιά

Αν δεν θέλετε να καταβάλλετε καθόλου κόπο για το hairstyling σας, δεν έχετε παρά να φορέσετε την αγαπημένη σας κορδέλα και να πιάσετε τα υπόλοιπα μαλλιά σας με τσιμπιδάκια σε άτακτο κότσο στη βάση του αυχένα.

Με αρχαιοελληνικό αέρα

Φορέστε την κορδέλα σας και κάντε μια γαλλική πλεξίδα στη βάση του κεφαλιού. Στριφογυρίστε τη φέρνοντάς τη κατά προτίμηση στο πλάι και κάντε ένα μικρό κότσο στερεώνοντας με τσιμπιδάκια. Αφήστε μερικές τούφες και είστε έτοιμες.

Κλασικό ψαροκόκκαλο

Η κλασική πλεξίδα ψαροκόκκαλο δεν θα πρέπει να λείπει από τις καθημερινές επιλογές σας για το haistyling. Για πιο chic αποτέλεσμα, μην ολοκληρώσετε την πλεξίδα μέχρι κάτω, αλλά τελειώστε τη στη μέση των μαλλιών σας περίπου.

Boxer Braids

Oι διπλές πλεξίδες προς τα πίσω ή αλλιώς Boxer Braids έχουν την τιμητική τους κάθε καλοκαίρι. Δοκιμάστε αυτή τη φορά να περάσετε μικρά κρικάκια ανάμεσα τους για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Boho Free

Aφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα και κάντε δύο μικρές χαλαρές πλεξίδες. Ένα look το οποίο θα συμπληρώσει άψογα την boho chic εμφάνισή σας.

marieclaire.gr

Previous ArticleNext Article