ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΥΓΕΙΑ, Λάρισα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την θρόμβωση από το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας διοργάνωσε, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, ενημερωτική ομιλία με θέμα “Το σήμερα και το αύριο της Θρόμβωσης. Η προσέγγιση του Αγγειοχειρουργού και του Αιματολόγου”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Λάρισας την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 18:00 μ.μ.

Συντονιστής ήταν ο Καθ. Κωνσταντίνος Χατζηθεοφίλου – Πρόεδρος Επιστ. Συμβουλίου ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ομιλητές ο Βασίλειος Σαλεπτσής MD, MSc, Αγγειοχειρουργός και Επιστημονικά Υπεύθυνος Αγγειοχειρουργικού Τμήματος ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο δρ. Γεώργιος Καραμαρίας MSc, PhD, Αιματολόγος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο κ. Πινακάς εκπρόσωπος της περιφέρειας, ο οποίος τόνισε ότι η Λάρισα τείνει να γίνει ο τρίτος πυλώνας Υγείας στην Ελλάδα μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, η κ. Κάλα πρόεδρος του τοπικού ομίλου Unescο και ο κ. Χρίστογλου Γενικός Διευθυντής του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Το θέμα της θρόμβωσης συζητήθηκε πολύ αναλυτικά και από τις δυο επιστημονικές προσεγγίσεις , του αγγειολόγου και του αιματολόγου με απλά λόγια και κατανοητά για το κοινό. Μετά το πέρας της συζήτησης το κοινό συμμετείχε με δικές του ερωτήσεις.

Previous ArticleNext Article