Αστυνομικά νέα, Ειδήσεις, Τρίκαλα

Και πέμπτο κορίτσι κατήγγειλε τον «δράκο του γκαράζ» στα Τρίκαλα!

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο ανεβαίνει ο αριθμός των καταγγελιών για τον 59χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, τα οποία παρέσυρε στο γκαράζ της πολυκατοικίας του στα Τρίκαλα δήθεν για να παίξουν με ένα κουταβάκι που είχε εκεί!

Άλλη μια καταγγελία προστέθηκε στις αρχικές των γονέων τεσσάρων κοριτσιών ηλικίας 10- 12 χρόνων, τα οποία φέρεται να ακινητοποιούσε δια της βίας, να τα θωπεύει στα απόκρυφα σημεία τους και στη συνέχεια να ασκεί ψυχολογική βία σε βάρος τους, απειλώντας πως αν μιλούσαν θα πάθαιναν κακό οι γονείς τους.

Συγκεκριμένα, ακόμη ένα ανήλικο κοριτσάκι προσήλθε στην Εισαγγελέα για να καταγγείλει ανάλογη κακοποίηση από τον δράστη.

Ο 59χρονος «δράκος του γκαράζ» είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούλιο και, αφού του ασκήθηκε δίωξη με βαριές κατηγορίες, προφυλακίστηκε στις φυλακές Γρεβενών. Από τότε, υπέβαλε δυο αιτήσεις αποφυλάκισης, οι οποίες απορρίφθηκαν και τα στοιχεία του είχαν δοθεί στην δημοσιότητα μαζί με την φωτογραφία του, με αποτέλεσμα να προστεθεί μια ακόμη καταγγελία σε βάρος του.

www.protothema.gr

Previous ArticleNext Article