Διατροφή

Καλαμάτα: Έφτασε η ώρα για τον τελικό του 1ου Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας

Οι σπουδαστές μαγειρικής καλούνται να αναδείξουν τη σαλάτα ως πρεσβευτής της ελληνικής μεσογειακής διατροφής και γαστρονομίας και ο γαστρονομικός γευστικός τοπικός πλούτος της χώρας.

Στόχοι του Φεστιβάλ:

  • Να αναδειχθεί η σαλάτα ως πρεσβευτής της ελληνικής μεσογειακής διατροφής και γαστρονομίας και ο γαστρονομικός γευστικός τοπικός πλούτος της χώρας
  • Να εδραιωθεί η θέση της σαλάτας στο καθημερινό τραπέζι
  • Nα αποτελέσει θεσμό και σημείο συνάντησης των σπουδαστών της Μαγειρικής Τέχνης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.

Η πρώτη φάση του 1ου Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας ξεκίνησε τoν Μάρτιο  και διοργανώνεται από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, με τη στήριξη της εταιρείας Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ. Η δεύτερη φάση είναι ο τελικός γύρος, που θα διεξήχθη τον Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα από όπου και αναδείιχτηκαν οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου.

Έπαθλα τελικού:

  •  1ηθέση: Επαθλο 3.000,00€ για σπουδές μαγειρικής σεμινάριο εκπαίδευσης – μαγειρικό σκεύος «Tefal» – προϊόντα Kalamata Papadimitriou
  • 2ηθέση: Επαθλο 1.500,00€  για σπουδές μαγειρικής  – σεμινάριο εκπαίδευσης – μαγειρικό σκεύος «Tefal» – προϊόντα Kalamata Papadimitriou
  • 3ηθέση: Επαθλο 1000,00€  για σπουδές μαγειρικής   – σεμινάριο εκπαίδευσης – μαγειρικό σκεύος «Tefal» – προϊόντα Kalamata Papadimitriou
  • 4η– 10η θέση: Σεμινάριο εκπαίδευσης – μαγειρικό σκεύος «Tefal» – προϊόντα Kalamata Papadimitriou
  • 11η– 21η θέση: Μαγειρικό σκεύος «Tefal» – προϊόντα Kalamata Papadimitriou

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας στο facebook

Previous ArticleNext Article