Εκδηλώσεις, Εκπαίδευση - Παιδεία, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

BUBBLE SHOW La Petite Marguerite στο Ergon Showground στο Βόλο

Αυτή την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, το Ergon Showground στο συγκρότημα Τσαλαπάτα θα ανοίξει τις πόρτες του για τους μικρούς και τους μεγάλους για μία εντυπωσιακή παράσταση με εκατομμύρια σαπουνόφουσκες!

Με στοιχεία από το θέατρο, τον χορό και την τέχνη του θεάτρου δρόμου, η καλλιτεχνική ομάδα La Petite Marguerite δημιουργεί μια συμμετοχική performance σαπουνόφουσκας, ένα θεαματικό show γεμάτο τεράστιες σαπουνόφουσκες που ζωντανεύει και ενεργοποιεί το παραμυθιακό, την φαντασία, το όνειρο.

Ένα διαδραστικό παιχνίδι που εξελίσσεται καθ όλη τη διάρκεια του show ανάμεσα σε κοινό και ερμηνευτές και σκορπά άπειρη μαγεία, χαμόγελα και φυσικά εκατομμύρια σαπουνόφουσκες.

Η “La Petite Marguerite” είναι μια καλλιτεχνική ομάδα που ασχολείται με το Επιστημονικό Θέατρο και πιο συγκεκριμένα με την Επιστήμη της Σαπουνόφουσκας

Ξεκίνησε την πορεία της το 2012 και από τότε μέχρι σήμερα έχει περιοδεύσει σε πάαααααρα πολλές πόλεις, χωριά και μακρινά νησάκια της χώρας μας διοργανώνοντας εργαστήρια και παραστάσεις και χαρίζοντας απλόχερα εκατομμύρια σαπουνόφουσκες και αμέτρητα χαμόγελα.

Οι επισκέψεις της στα σχολεία, μουσεία, πλατείες, δρόμους, ταράτσες, καφενεία, παντοπωλεία, γλυκοπωλεία ολοκληρώνονται πάντοτε με την ίδια υπόσχεση: ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ το ΧΑΜΟΓΕΛΟ που βρίσκεται ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

Η “La Petite Marguerite” ανήκει σε ένα παγκόσμιο κίνημα σαπουνο|φουσκο – ποιητών ενώ μέσα από τα ταξίδια της αναζητά υποψήφιους που θα τους εκπαιδεύσει σε ένα κόσμο πειραμάτων που δεν τελειώνει ποτέ.. για να ανακαλύψουμε παρέα…τη χώρα που το χαμόγελο δεν τελειώνει ποτέ!

Είδος Παράστασης: Performance
Ημερομηνία εκδήλωσης: 11 Νοεμβρίου 2018

Ώρα προέλευσης: 17:00
Διάρκεια: 45-60 λεπτά
Ηλικίες: 0-120 χρονών
Αριθμός συμμετεχόντων: 2 ++

Ιδέα, Σύλληψη, χορογραφία, κατασκευές, τεχνικές χειρισμού και ερμηνεία:La Petite Marguerite (Βάσια Τσώτσου, Καριοφύλλης Γκροζούδης)

FB page: La Petite Marguerite. Bubble Show
Site: https://bubbleperforming.com/
video: https://www.youtube.com/channel/UCEopYA9hRV5UBFCWMj9DLOw

Τιμή προπώλησης: 7 ευρώ 

Τιμή στην είσοδο: 9 ευρώ 

Σημεία προπώλησης: Seven Spot (Κ. Καρτάλη 222), Plus Cafe (Μ. Μερκούρη 1, Νέα Ιωνία), Filippou Cafe (Ερμού 53-55), Αίθριον (Πολυχώρος Τσαλαπάτα), Βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη (Γιάννη Δήμου 41).

Στην είσοδο σε κάθε παιδάκι προσφέρεται ένας ατομικός χυμός δωρεάν.
Πληροφορίες: 6944 7474 94

Previous ArticleNext Article