Αστυνομικά νέα, Ελλάδα, ΠΑΙΔΙ

Θρήνος στον Έβρο: Εξάχρονος «έσβησε» στην άσφαλτο

Στο πένθος βυθίστηκε ο νομός Έβρου από τον τραγικό θάνατο του 6χρονου Γιωργάκη.

Ο μικρός Γιώργος, το μεσημέρι της Κυριακής επέστρεφε στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη από την επίσκεψη στους παππούδες του.

Λίγο έξω από το χωριό Λύρα Σουφλίου, ζήτησε από τον πατέρα του να σταματήσει το αυτοκίνητο καθώς ήθελε να πάει τουαλέτα.

Ο πατέρας σταμάτησε το όχημά του στην άκρη και το παιδί, χωρίς να περιμένει τους δικούς του, άνοιξε την αριστερή πίσω πόρτα για να κατεβεί. Ωστόσο, εκείνη την στιγμή, ένα δεύτερο όχημα ήρθε και τον παρέσυρε μερικά μέτρα μακριά.

Οι γονείς του μικρού Γιώργου δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όταν εκείνος άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε κάτω στο οδόστρωμα.

Όταν είδαν να περνάει το αυτοκίνητο τότε κατάλαβαν ότι παρασύρθηκε και ο γιος τους και έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες στο παιδί τους καλώντας και το ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη αργά.

Χτες πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρούπολη η κηδεία του άτυχου αγοριού στην ίδια εκκλησία που βαπτίστηκε πριν από έξι χρόνια.

Οι γονείς του, συντετριμμένοι, δεν μπορούν να πιστέψουν πως ξαφνικά έχασαν τον 6χρονο γιό τους όμως θα βρουν την δύναμη να συνεχίσουν καθώς ο Γιώργος είχε άλλα δύο αδέρφια, ένα κορίτσι και ένα αγόρι.

Ο ίδιος ο πατέρας του 6χρονου αγοριού ανακοίνωσε τον χαμό του παιδιού του μέσω του Facebook.

Ένα πολυτάλαντο παιδί που αγαπούσε το ποδόσφαιρο

Ο μικρός Γιώργος ήταν ένα παιδί πολυτάλαντο και αξιαγάπητο καθώς ασχολούνταν πολύ με τον αθλητισμό και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις συλλυπητηρίων τόσο του Αθλητικού Ομίλου Θράκης όσο και από τον Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα ο Α.Ο Θράκης-Αλεξανδρούπολης, στην ακαδημία του οποίου έπαιζε ποδόσφαιρο ο 6χρονος, ανακοίνωσε μέσω του Facebook τα συλλυπητήρια του.

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του μικρού μας αθλητή Γιωργάκη Κουλίση. Η οικογένεια του Ομίλου μας εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Γιωργάκη θα σε θυμόμαστε για πάντα».

Συγκλονισμένοι είναι οι παράγοντες και οι προπονητές του Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, όπου επίσης συμμετείχε στην ομάδα κολύμβησης ο μικρός Γιώργος.

«Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης θρηνεί για την αιφνίδια και άδικη απώλεια του μικρού αθλητή του, Κουλίση Γεώργιου και εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους. Σε ένδειξη πένθους αύριο Δευτέρα 12 /11, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα της πισίνας εκμάθησης. Για την ακριβή ώρα της Εξοδίου Ακολουθίας θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση».

protothema.gr

Previous ArticleNext Article