ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Κόκκινη φακή: Γιατί να τη βάλετε στο πιάτο σας

Η κόκκινη φακή ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων. Έχει πιο απαλή γεύση από αυτήν της κοινής φακής και βράζει πολύ πιο γρήγορα, αφού χρειάζονται μόλις 15΄, επειδή είναι αποφλοιωμένες.

 Γιατί να τη βάλετε στο πιάτο σας

Είναι εύπεπτη
Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, σίδηρο και φυτικές ίνες. Λόγω επίσης της πιο χαμηλής περιεκτικότητάς της σε αδιάλυτες φυτικές ίνες, είναι πιο εύπεπτη, ειδικά για άτομα με ευερέθιστο έντερο. Εάν έχετε πρόβλημα με τα όσπρια, είναι πολύ πιο εύπεπτη και ελαφριά.

Αυξάνει την ενέργεια

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ 

 

Previous ArticleNext Article