ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Β. Κολλιδά: Έστω και δέκα λεπτά καθημερινά είναι αρκετά για την φροντίδα του εαυτού μας

Η Βάσω Κολλιδά είναι αναμφίβολα μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με το μόντελνγκ από μικρή ηλικία όπου έκανε μεγάλες και σημαντικές συνεργασίες. Μια από αυτές είναι η συμμετοχή της στο fashion tour που έκανε στην Ευρώπη με τον οίκο υψηλής ραπτικής του Armani. Η μεγάλη της νίκη στον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate 2006» της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες. Παράλληλα ασχολήθηκε με την παρουσίαση web εκπομπής με θέματα μόδας, ομορφιάς και lifestyle ενώ είχε και την δική της συλλογή ρούχων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει αναλάβει το ρόλο της PR Manager στην εταιρεία που εμπορεύεται  επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής, Semilac. Γυναίκα, Επαγγελματίας και Μητερα λοιπόν. Πάμε να μάθουμε πως καταφέρνει και ανταπεξέρχεται στους ρόλους αυτούς μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Συνέντευξη: Δώρα Τζανή

 Πως προέκυψε η ενασχόληση σας με το χώρο της  μόδας; Ο τίτλος της Play Mate το 2006 πόσο καθοριστικός ήταν;

Εργαζόμουν στον χώρο του μόντελινκ από το 2003, συνεργάστηκα με σημαντικούς ανθρώπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η πρόταση από τον διαγωνισμό ομορφιάς ήταν ένα βήμα αναγνώρισης που θα με καθιέρωνε στο χώρο.

Τι θα συμβουλεύατε ένα νέο κορίτσι που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας;

Αυτό που θα ήθελα να πω σε όλα τα κορίτσια που θα διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη, είναι να βάζουν στόχο στην ζωή τους και να εργάζονται σκληρά με επαγγελματισμό

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ 

 

Previous ArticleNext Article