ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μόδα, Ομορφιά

Ποια είναι τα μεγαλύτερα beauty trends αυτή την εποχή στο Pinterest;

Εκτός από τα beauty trends που παρουσιάζονται στα fashion shows των μεγάλων σχεδιαστών μόδας, υπάρχει και το αγαπημένο μας Pinterest που μας εμπνέει για τις εμφανίσεις μας. Σύμφωνα με αυτά που ψάχνουν οι γυναίκες στη δημοφιλή πλατφόρμα, φέτος δεν θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα φρύδια μας και το σχήμα τους, αλλά οι βλεφαρίδες. Μάλιστα, τα clicks που αφορούν στις βλεφαρίδες έχουν αυξηθεί, σύμφωνα με το site, κατά 125%. Είτε πρόκειται για το ποια είναι η κατάλληλη mascara για την καθεμία μας είτε για θέματα που αφορούν τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά και τα extensions βλεφαρίδων, οι χρήστες του Pinterest έχουν αναδείξει τις πιο hot τάσεις στις βλεφαρίδες για φέτος.

Mascara

Η mascara είναι ο πιο απλός και κλασικός τρόπος για να κάνουμε το βλέμμα μας έντονο και σαγηνευτικό. Το trick που μας προτείνει το Pinterest αν θέλουμε να πετύχουμε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα είναι να εφαρμόζουμε την mascara από τις ρίζες των βλεφαρίδων κάνοντας μικρές, αλλά έντονες κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας μεγάλες και πυκνές. Αν επιθυμείτε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο έντονο μπορείτε να προσθέσετε και δεύτερη στρώση από mascara. Παρόλο που οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα αγαπημένα beauty θέματα των γυναικών φέτος το φθινόπωρο, οι γυναίκες αναζητούν περισσότερο πως θα τις κάνουν να μοιάζουν ακόμα πιο μακριές.

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Αν πρόκειται όμως να δημιουργήσετε ένα make up look αρκετά ιδιαίτερο και επιθυμείτε να είναι εντυπωσιακές ακόμα και οι βλεφαρίδες σας μπορείτε να προτιμήσετε τις ψεύτικες. Σχεδόν σε όλα τα brands ομορφιάς μπορείτε να βρείτε διαφορετικά μεγέθη από βλεφαρίδες, άλλες πιο πυπνές και άλλες πιο μακριές, ώστε να βρείτε εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ σας. Μάλιστα σύμφωνα με το Pinterest, τον τελευταίο καιρό οι αναζητήσεις για ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν αυξηθεί κατά 70%.

Extensions βλεφαρίδων

Αν δεν είστε λάτρεις των ψεύτικων βλεφαρίδων, τότε υπάρχει εναλλακτική λύση και για εσάς. Το Pinterest προτείνει τα extensions βλεφαρίδων, τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αλλά είναι πιο εύκολη η εφαρμογή τους.

Previous ArticleNext Article