ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Μεσοθεραπεία: Η σύγχρονη λύση της Δερματολογίας ενάντια στα σημάδια του χρόνου

Η μεσοθεραπεία είναι μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες ενυδάτωσης με πολλαπλά οφέλη σε σώμα και πρόσωπο. Όμως, πόσα ξέρεις πραγματικά γι’ αυτήν; Η αισθητικός και ιδιοκτήτρια του MP Medispa Μαρία Παπαδήμα μας μεταφέρει όλα όσα θέλεις και πρέπει να ξέρεις γι’ αυτή τη θεραπεία, που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την λατρεύεις!

Κυρία Παπαδήμα τι είναι με απλά λόγια η μεσοθεραπεία ;

Μεσοθεραπεία είναι η χορήγηση, στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος , διαφόρων ουσιών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια, ιχνοστοιχεία κ.α., τα οποία είναι απαραίτητα για την άριστη λειτουργία των κυττάρων του δέρματος.

Φωτογραφίες πριν και μετά από 6 θεραπείες!

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται ;

Πρόκειται για μια θεραπεία για πρόσωπο αλλά και σώμα. Γίνεται όλες τις εποχές του χρόνου, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει όμορφο, λαμπερό και υγιές.

Πως εφαρμόζεται ;

Υπάρχουν 2 τρόποι μεσοθεραπείας: ο ενέσιμος και ο μη ενέσιμος. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε στον χώρο μας είναι με Skinpen, όπου μικροσκοπικές βελόνες ανοίγουν ‘κανάλια’ στο δέρμα για να γίνει η έκχυση του υλικού εσωτερικά στο δέρμα και με κρυοηλεκτροφόρηση που διεισδύουμε τα συστατικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας!

Για ποιες ηλικίες ενδείκνυται;

Η θεραπεία αφορά όλες τις ηλικίες με αντένδειξη τα άτομα που έχουν κάποιο αυτοάνοσο νόσημα , τα άτομα που παίρνουν αντιπηκτικά ή έχουν σακχαρώδη διαβήτη. Γι’ αυτό καλό είναι να γίνεται πάντα λήψη ιστορικού.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται ;

Ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, γίνονται 4-6 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 15 μερών μεταξύ τους ,ώστε να μπορέσουν τα υλικά που εκχύουμε στο δέρμα να ολοκληρώσουν την ‘αποστολή’ τους .

Τι θα πρέπει να αναμένει ο πελάτης μετά την εφαρμογή ;

Οι λεπτές και επιφανειακές ρυτίδες, η αφυδάτωση, η χαλάρωση και το θαμπό δέρμα, είναι μόνο κάποια από τα προβλήματα που έρχεται να δώσει λύση η αισθητική μεσοθεραπεία.

Ποια είναι η φροντίδα μετά την εφαρμογή ;

Μετά την θεραπεία ,μπορεί να υπάρξουν στο δέμα μικροί ερεθισμοί στα σημεία των νυγμών, όπου στις επόμενες ώρες υποχωρούν. Σκευάσματα για επούλωση και ανάπλαση τοποθετούνται από εμάς με την ολοκλήρωση της θεραπείας, ενώ από την επόμενη μέρα μπορεί η πελάτισσα να ακολουθήσει την καθημερινή αγωγή φροντίδας του προσώπου της.

Επισκεφθείτε τη Μαρία Παπαδήμα στο MP Medispa:

Αλοννήσου 3

τηλ. 2421020054

Βόλος

Previous ArticleNext Article