ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Η ΚΥΑΝΑ Χρυσός Χορηγός στο 23ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής

Για ακόμα μια χρονιά, ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Κομμωτικής και Μακιγιάζ στα Βαλκάνια, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το φεστιβάλ έλαβε χώρα στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2018, στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν, για να παρουσιάσουν τις εξαιρετικές δημιουργίες τους, διακεκριμένες ομάδες κομμωτών από χώρες των Βαλκανίων (Σκόπια, Σερβία, Βοσνία, Αλβανία), από Τουρκία (Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη) αλλά και Κύπρο. Επιπλέον, τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες παρουσίασαν και ομάδες αναγνωρισμένων κομμωτών από την Ελλάδα.

Η εταιρία ΚΥΑΝΑ συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός σε αυτό το μοναδικό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό γεγονός της πόλης, αλλά και μέσω περιπτέρου και έκθεσης προϊόντων, σε συνεργασία με την Ecologic Hair.

Το 23ο Βαλκανικό Φεστιβάλ περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, διάφορους διαγωνισμούς, shows κομμωτικής, έκθεση προϊόντων και prive σεμινάρια μετεκπαίδευσης κομμωτών.

Ο αντιπρόσωπος της ΚΥΑΝΑ στην Τουρκία, Mr. Murat Bilen, παρευρέθηκε και φέτος στο φεστιβάλ με 10 διακεκριμένους Τούρκους κομμωτές της Κωνσταντινούπολης, οι οποίοι, το απόγευμα της Κυριακής παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία το δικό τους show με χτενίσματα και κουρέματα εμπνευσμένα και δημιουργημένα με προϊόντα ΚΥΑΝΑ.
Τη Δευτέρα οι Τούρκοι κομμωτές παρουσίασαν σεμινάριο με βραδινά και νυφικά χτενίσματα στο KYANA TRAINING CENTER, Μ. Μπότσαρη 118.

Ένα ακόμη μοναδικό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό γεγονός, που αναδεικνύει τους κλάδους της κομμωτικής και του μακιγιάζ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με τη στήριξη της ΚΥΑΝΑ.

Previous ArticleNext Article