Ειδήσεις, Ελλάδα, Κοινωνία, Οικονομία

15.000 συνταξιούχοι βρήκαν στους λογαριασμούς τους μικρότερη σύνταξη!

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα 15.000 συνταξιούχους, που είδαν μικρότερα ποσά από τα αναμενόμενα να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους!

Το… «κατά λάθος κούρεμα» οφείλεται σε τεχνικό λάθος, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, και γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί άμεσα, ώστε να πιστωθούν στους λογαριασμούς των συνταξιούχων και τα υπόλοιπα χρήματα μέχρι σήμερα το βράδυ.

Οι συντάξεις καταβλήθηκαν σήμερα, 25 Ιανουαρίου, περίπου πέντε ημέρες νωρίτερα από το αναμενόμενο, με απόφαση του ΕΦΚΑ, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση από την προηγούμενη πληρωμή των συντάξεων Ιανουαρίου, οποίες προπληρώθηκαν στις 19 και 21 Δεκεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα, όπως είχε ανακοινώσει ο Φορέας:

Την Παρασκευή 25/1/2019 καταβλήθηκαν (αντί της 30ής Ιανουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το πρώην ΙΚΑ, το Δημόσιο και λοιπούς φορείς και τη Δευτέρα 28/1/2019 θα καταβληθούν (αντί της 1ης Φεβρουαρίου) οι συντάξεις του μηνός Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους μη μισθωτούς του ΕΦΚΑ που προέρχονται από τον πρώην ΟΑΕΕ και τον ΟΓΑ.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article