Αστυνομικά νέα

Αυτός είναι ο 23χρονος που ασέλγησε σε 16χρονη που γνώρισε στο ίντερνετ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες ενός 23χρονου που συνελήφθη στις 23-1-2019 στον Πειραιά, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού και της απειλής, σε βάρος ανήλικου θύματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΓΙΑΟΥΠΛΑΡΗ ( JAUPLLARI ) ENTY (EDI) του Στυλιάν ( Stilian ) και της Μαρίνα, γεννηθέντα στις 5-10-1996 στον Πειραιά.

viastis2

Ο κατηγορούμενος είχε γνωρίσει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών «Badoo» μία 16χρονη, έκλεισε ραντεβού μαζί της και ασέλγησε σε βάρος της. Στη συνέχεια, την εκβίαζε να βρεθούν πάλι, απειλώντας την ότι θα δημοσιοποιούσε τις πράξεις του μαζί της. Στη συνέχεια, πήγε έξω από το σπίτι της και εκείνη του έκλεισε ραντεβού σε ένα άλλο σημείο στον Πειραιά.

Μόλις εμφανίστηκε ο 23χρονος, η κοπέλα που στο μεταξύ είχε ενημερώσει την Αστυνομία, κάλεσε σε βοήθεια και τότε ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας και αντιλήφθηκε το περιστατικό, επενέβη, τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους συναδέλφους του, του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου. Πλέον οι Αρχές πραγματοποιούν έρευνα, για να διαπιστώσουν, αν ο δράστης είναι υπεύθυνος και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις, σε βάρος άλλων ανήλικων κοριτσιών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 23χρονου, χρονικής διάρκειας μέχρι την 30-7-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων, σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

protothema.gr

Previous ArticleNext Article