ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Ένα μοντέλο με σύνδρομο Down γίνεται το νέο πρόσωπο μεγάλου brand καλλυντικών

Το νέο πρόσωπο για το καινούριο eyeliner της Benefit Cosmetics διευρύνει τα πρότυπα ομορφιάς: Είναι η 20χρονη Κέιτ Γκραντ, ένα μοντέλο από την Ιρλανδία με σύνδρομο Down.

«Το δικό μας #womancrushwednesday πηγαίνει στην @kategrantmodel από την Ιρλανδία που φοράει το καινούριο ματ eyeliner Roller Liner», ανακοίνωσε η εταιρεία καλλυντικών. «Η Κέιτ είναι ένα αληθινό Benebabe, που πρόσφατα πόζαρε για την καμπάνια μας Roller Liner. Παρακολουθήστε την! Από εδώ και πέρα θα βλέπετε συχνά την Κέιτ».

Η Γκραντ διανύει αναμφίβολα την καλύτερή της περίοδο. Πέρυσι το καλοκαίρι στέφθηκε βασίλισσα στα καλλιστεία Teen Ultimate Beauty of the World και περπάτησε στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Μπέλφαστ. Επίσης έχει εμφανιστεί στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή «This Morning».

Η Benefit Cosmetics έχει ένα δίκτυο πωλήσεων που περιλαμβάνει πάνω από 2.000 καταστήματα σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ στην Ιρλανδία, Μαρκ Ρότζερς, είπε σε συνέντευξή του ότι ανυπομονούσε να συνεργαστεί με την Κέιτ. «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί της. Ενσαρκώνει όλα όσα πιστεύουμε, το να ξεπερνάς τις αντιξοότητες, να ζεις με θετική ενέργεια και να την εκπέμπεις».

Δείτε στιγμιότυπα από τη ζωή της Κέιτ Γκραντ.

 

Κεντρική φωτό: @kategrantmodel

πηγή: womantoc.gr

Previous ArticleNext Article