ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Microblading’s Time: Κορίτσια τώρα είναι η ώρα!

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει αγαπημένη  τεχνική όλων των γυναικών. Ποια γυναίκα άλλωστε δε θέλει να έχει όμορφα και καλοσχηματισμένα φρύδια χωρίς μολυβί, σταθερά και μόνιμα για ένα έως δύο χρόνια; Τα φρύδια εξάλλου είναι ο καθρέπτης του προσώπου μας καθώς ένα καλό φρύδι μπορεί να ανεβάσει ακόμη και ένα μέτριο πρόσωπο και το αντίθετο όμως, ένα κακό φρύδι κατεβάζει το πρόσωπο όσο όμορφα χαρακτηριστικά κι αν έχει.

Τι ακριβώς είναι όμως το ημιμόνιμο μακιγιάζ και ποιες τεχνικές υπάρχουν;

Είναι μια ανώδυνη υπηρεσία που βοηθά να βελτιώσουμε το σχήμα και το χρώμα του φρυδιού για ένα με δύο περίπου χρόνια με διάφορες τεχνικές που υπάρχουν όπως τρίχα –τρίχα, σκίαση, microblading. Εγώ θα σας μιλήσω για το microblading που είναι η πιο πρόσφατη και updated τεχνική για τέλεια φρύδια. Γίνεται με ένα στυλό που στην άκρη του μπαίνει μια μικρή φαλτσέτα που αποτελείται από πολλαπλές μικροσκοπικές βελόνες. Αυτό έχει την ιδιότητα να χαράζει επιδερμικά προσομοίωση τριχούλας την οποία εμποτίζουμε με το χρώμα που έχουμε επιλέξει και όταν αυτό ολοκληρωθεί νομίζει κανείς ότι είναι η φυσική μας τρίχα πάνω στο δέρμα.

Προσωπικά ήθελα πολλά χρόνια να κάνω microblading αλλά μια που φοβόμουν, μια που δεν είχα χρόνο και φτάσαμε στο 2019  ακόμη να το οργανώσω. Μέχρι που έφτασε η ώρα. Χθες το απόγευμα επισκέφτηκα στον Βόλο τη Δώρα Ραίδη, γνωστή Make up Artist στη πόλη με πρόσφατη εξειδίκευση της στην τεχνική microblading. Με μια ματιά στη σελίδα της καταλαβαίνεις ότι δεν μιλάμε για κοινή Make up Artist αλλά για ένα πραγματικά ταλαντούχο κορίτσι, αφού κι εγώ που την ξέρω πολλές φορές της λέω «Αυτό είναι photoshop, αποκλείεται να γίνεται μόνο με make up». Μακιγιάζ ιδιαίτερα, εντυπωσιακά, τρομακτικά πολλές φορές λόγω ρόλου αλλά πάντα σε μαγνητίζουν.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ 

 

Previous ArticleNext Article