ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Ομορφιά

Κρυοσάουνα: Μια νέα πρόταση υψηλής αισθητικής για τον χώρο σας

Την σάουνα όλοι τη γνωρίζουμε και όλοι την έχουμε λατρέψει για την ευεξία και τη χαλάρωση που μας προσφέρει, ενώ βοηθάει και στο αδυνάτισμα. Πόσοι όμως από εσάς γνωρίζεται για την «κρυοσάουνα» ; Τι θα λέγατε για μια ολόσωμη κρυοθεραπεία στους -120ο C;  Σίγουρα όσοι ασχολείστε με τον χώρο της ομορφιάς και της υγείας θα έχετε ακούσει για αυτή τη νέα υπηρεσία που έχει αγαπηθεί πολύ, κυρίως από αθλητές αλλά και από celebrities. Για όσους δεν την γνωρίζετε και για όσους επαγγελματίες σκέφτεστε την τοποθέτηση του συγκεκριμένου μηχανήματος στον χώρο σας, το Θεσσαλών Ομορφιά συνάντησε τον κ. Ράλλη Παναγιώτη, ιδιοκτήτη των Cryosauna-icetube Centers  και μας έλυσε όλες τις απορίες.

Συνέντευξη: Δώρα ΤζανήΚύριε Ράλλη θα θέλαμε αρχικά να μας πείτε τι ακριβώς είναι η κρυοσάουνα και πως  έγινε τόσο γνωστή;

Πρόκειται για μια διαδικασία επιδερμικής εφαρμογής χαμηλών θερμοκρασιών που ανακαλύφθηκε από τον Ιάπωνα ρευματολόγο Dr. Toshima Yamauchi με σκοπό να συμβάλει στην μείωση του πόνου των ασθενών που έπασχαν από αρθριτικά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σήμερα οι αθλητές ανά τον κόσμο τη θεωρούν το κύριο μέσο για την αποκατάστασή τους από τραυματισμούς. Στην πορεία αποδείχθηκε ότι οι ευεργετικές της δράσεις επεκτείνονται και στο κομμάτι της ομορφιάς.

Πως λειτουργεί;

Λειτουργεί στους  -120 έως -190ο C.  Όταν μπαίνουμε στην καμπίνα της κρυοσάουνας ο εγκέφαλός μας αντιλαμβάνεται ότι αυτές οι θερμοκρασίες δεν είναι φυσιολογικές και αναλαμβάνει να προστατέψει το σώμα μας. Αυτό που συμβαίνει είναι η μεταφορά του αίματος από τα άκρα μας στον κυρίως κορμό και στα ζωτικά μας όργανα και η ενεργοποίηση της υπόφυσής μας για την παραγωγή ενδορφινών, ενζύμων, ορμονών, ντοπαμίνης και αδρεναλίνης. Μπαίνεις στην καμπίνα φορώντας μόνο το εσώρουχο, γάντια στα άκρα και ειδικές μάλλινες μπότες.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ 

 

 

Previous ArticleNext Article