ΕΚΘΕΣΕΙΣ, Εκπαίδευση - Παιδεία, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα, ΠΑΙΔΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το μυθολογικό πάρκο του Ηρακλή ξεκίνησε στη Λάρισα

Το κορυφαίο μυθολογικό πάρκο της Ελλάδας
«Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»
ξεκίνησε τη λειτουργία του στη Λάρισα!

Από 15 Μαρτίου 2019 έως 2 Ιουνίου 2019

Το νέο, μυθολογικό, θεματικό πάρκο άνοιξε τις πύλες του στη Λάρισα αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους πρώτους επισκέπτες. Από τις 15 Μαρτίου μέχρι τις 2 Ιουνίου, στον ιδιαίτερα εντυπωσιακό και σύγχρονο πολυχώρο Thessalia, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή με πρωτοβουλία της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Ο πολυχώρος Thessalia, φιλόξενος για μεγάλους και μικρούς, καθώς στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν πολλά παιχνίδια για τα παιδιά, κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε. Σε 2000 τ.μ., και σε συνδυασμό με τα πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, τρισδιάστατα εκθέματα, που διαθέτουν κίνηση και ήχο, δημιουργήθηκε το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου!

Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο είναι ένα έντονα βιωματικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία, μία εκπαιδευτική, διαδραστική και σαφώς αξέχαστη ψυχαγωγική εμπειρία ανακάλυψης του μακρινού παρελθόντος και όλων των  γνωστών αλλά και άγνωστων μύθων που σχετίζονται με τον υπερήρωα Ηρακλή.

Στόχος στο τέλος αυτής της συναρπαστικής διαδρομής μέσα από ένα εκπληκτικό μουσείο και τη μεγάλη «Αίθουσα των Άθλων» με τους θεούς, τους ημίθεους, τα θηρία, τις σκληρές μάχες και τα κατορθώματα, είναι να κατακτήσουν όλοι τον 13ο άθλο και τα παιδιά να κερδίσουν ένα ξεχωριστό δώρο!

Τη δική του «πινελιά» στο πάρκο έβαλε με το πηγαίο και ευφυές χιούμορ του, ο αγαπημένος Γιάννης Σερβετάς, δίνοντας σ’ αυτήν την πρωτότυπη ξενάγηση την απαραίτητη δόση γέλιου!

Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο, «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» είναι μια συνεργασία των φορέων της Λάρισας με τη ΔΕΘ – HELEXPO, τους Dream Workers και την Eksagon Exhibitions.

Για όλους τους επισκέπτες, δωρεάν πάρκινγκ 

Ωράρια λειτουργίας

Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00  – 13:00

Παρασκευή    09:00  – 13:00 & 17:00 – 21:00

Σάββατο 11:00  –  20:00

Κυριακή 11:00 – 20:00

*τελευταία είσοδος στο πάρκο 50 λεπτά πριν το κλείσιμο

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 7€

Οικογενειακό (έως 4 μέλη) 20€ , επιπλέον μέλη 5€/μέλος

Οργανωμένα groups και σχολικές εκδρομές 6€

Άνεργοι (μόνο Παρασκευή με επίδειξη κάρτας ανεργίας)  4€

Παιδιά κάτω των 3 ετών  ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες 2410 549882

Email : contact@herculespark.gr

Official Site : herculespark.gr

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ THESSALIA

(Σ.Μ. Σκλαβενίτη/πρώην bowling)

3ο χλµ. Λάρισας -Τυρνάβου, Γιάννουλη

Τ.Κ. 41448 Λάρισα

Previous ArticleNext Article