ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Το συχνό λάθος που κάνετε όταν χρησιμοποιείται ξηρό σαμπουάν

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε σωστά για καλύτερο αποτέλεσμα.

Το dry shampoo είναι μία εύκολη «λύση» που επιλέγουν αρκετές γυναίκες προκειμένου να φρεσκάρουν τα μαλλιά τους και να περιορίσουν τη λιπαρότητα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και προσφέρει λάμψη, όγκο και κίνηση στα μαλλιά.

Είναι λοιπόν μία πρακτική μέθοδος για τις ημέρες που δεν έχει υπάρχει χρόνος για λούσιμο.

Γιατί όμως κάποιες γυναίκες δεν το προτιμούν;

Η σωστή χρήση του ξηρού σαμπουάν είναι σημαντική προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι παρά το γεγονός ότι λέγεται ξηρό σαμπουάν, στο εσωτερικό της συσκευασίας του περιέχει υγρό προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ελάχιστο χρόνο για να «στεγνώσει» πριν «καθίσει» στα μαλλιά μας.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το κρατήσετε σε μεγαλύτερη απόσταση από τα μαλλιά σας, ώστε τα υγρά συστατικά που περιέχει να προλάβουν να αλλάξουν μορφή και να δράσουν!

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να ψεκάζετε από απόσταση περίπου 30 εκατοστών και να επιτρέπετε στο προϊόν να απορροφηθεί. Περιμένετε δύο λεπτά και στη συνέχεια μπορείτε να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και βοηθώντας το μείγμα να απλωθεί.

Έτσι, θα δώσετε όγκο και θα δημιουργήσετε εύκολα το χτένισμα που θέλετε. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι, το ξηρό σαμπουάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προϊόν styling. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε καθαρά μαλλιά προκειμένου να δημιουργήσετε το look που επιθυμείτε.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, φροντίστε η ποσότητα να κατανεμηθεί ομοιόμορφα στα μαλλιά. Δεν υπάρχει ανάγκη να ψεκάζετε στις άκρες, αν θέλετε να αποφύγετε την ξηρότητα.

Πηγή: www.wellandgood.com

Previous ArticleNext Article