Εκλογές, Λάρισα

Ο Θάνος Βαθράκης υποψήφιος με το συνδιασμό” Ένας Δήμος για όλους” του Δήμου Ελασσόνας

Θάνος Βαθράκης , τόπος καταγωγής και διαμονής Τσαριτσάνη, 33 χρόνια δάσκαλος τάξης. Είμαι διαχρονικά παρών και εκλεγμένος, αντιπρόεδρος  στην Ιστορική και Μαρτυρική Κοινότητα Τσαριτσάνης και μέλος του ΔΣ του συλλόγου δασκάλων και Νηπ/γων Ελασσόνας, με έντονη συνδικαλιστική δράση και  παρών στην τοπική αυτοδιοίκηση β΄βαθμού , την περιφέρεια Θεσσαλίας,για τρεις τετραετίες.

Συμμετέχω ενεργά σε κοινωνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, την τράπεζα Αίματος Τσαριτσάνης , την ομάδα διάσωσης  και διάδοσης παραδοσιακών σπόρων και φυτών, τους φίλους του βουνού και του δάσους, στην ανάδειξη και προβολή της ιστορικής και πολιτιστικής  κληρονομιάς του τόπου, στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Τσαριτσάνης και στην Ένωση θυμάτων και καμένων κτιρίων κατοχής 1941-44 , της Μαρτυρικής Κοινότητας Τσαριτσάνης και χωριών της επαρχίας Ελασσόνας.

Συμπορεύομαι με το Δημήτρη Καρανίκα, υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Ελασσόνας με το συνδυασμό «ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και στηρίζουμε, μαζί με άλλους φίλους , έμπρακτα τη νέα γενιά  , την προσπάθεια, να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου με στόχο, τη δημοκρατική αναγέννηση, την ανάπτυξη του τόπου μας  και την ευημερία των πολιτών.

Συμμετέχουμε ενεργά, προσφέρουμε στον τόπο και την κοινωνία μας, με ανιδιοτέλεια, δεν αναθέτουμε σε άλλους, αυτά που μας ενοχλούν, τ ΄αλλάζουμε κι εμείς…..

Previous ArticleNext Article