ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μαλλιά

Good hair, good day!! Η καλή μέρα φαίνεται από το καλό μαλλί και αυτό οφείλεται στην Kyana!!

Δευτέρα σήμερα, νέα εβδομάδα και μάλιστα Μεγάλη Εβδομάδα! Καφές και ώρα για φωτογράφιση μαλλιών με τα υπέροχα προϊόντα που σας δείξαμε την προηγούμενη εβδομάδα από την εταιρία ΚΥΑΝΑ HELLAS A.E.

Η ΚΥΑΝΑ δημιουργεί συνεχώς καινούρια προϊόντα που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας και η σειρά EVOZEN styling series έχει μια πλήρη γκάμα κομμωτηριακών προϊόντων που είναι καινοτόμα και μοναδικά.

Στην σημερινή παρουσίαση, σειρά έχει η Γεωργία μας από το γραφείο να είναι το μοντέλο και η φίλη Μαρίνα να μας βοηθήσει με το τέλειο αποτέλεσμα στο χτένισμα. Αγκαλιά με την κούτα μου και ξεκινάμε!

Για αρχή χρησιμοποιήσαμε το σαμπουάν Repair Now Shampoo(Make a Wish)

(Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι η Kyana έχει μεγάλο συναίσθημα εταιρικής ευθύνης και μέρος των εσόδων από την πώληση του συγκεκριμένου σαμπουάν και της μάσκας μαλλιών, διατίθονται στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό MAKE A WISH)

Πλούσια μαλλιά η Γεωργία και αυτό το σαμπουάν αναδόµησης µε οξέα φρούτων τα έκανε ανάλαφρα, τα ενυδάτωσε και αναζωογόνησε τα ταλαιπωρηµένα µαλλιά της.

Μετά, χρησιμοποιήσαμε τη μάσκα μαλλιών Revitalizing Hair Mask(Make a Wish) κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά που τα φροντίζει και τα περιποιείται, προσδίδοντας τους υπέροχη φυσική γυαλάδα, λάµψη και ζωντάνια. Και βασικό, δεν βαραίνει και δεν λιπαίνει την τρίχα.

Tip: έχει απίστευτο άρωμα σαν δροσιά στα μαλλιά

Για πάμε να τα ισιώσουμε λοιπόν! Χρησιμοποιήσαμε τον αφρό μαλλιών SCULPTING MOUSSE POWER 300ml για δυνατό κράτημα με προβιταμίνη Β5 για σταθερό styling και πιο φυσικό look.

Για το απόλυτο ίσιωμα όμως πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να δοκιμάστε την ισιωτική κρέμα STRAIGHTENING CREAM 150ml! Θερμοπροστατευτικό προϊόν λείανσης, για όλους τους τύπους µαλλιών. Παρέχει πειθαρχία και έλεγχο με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα απέναντι στην υγρασία του περιβάλλοντος. Αποτρέπει αποτελεσµατικά το στατικό ηλεκτρισµό.

Ατελείωτο μαλλί για ίσιωμα αλλά το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο! Μετά από μισή ώρα χτενίσματος το τελικό touch ήρθε να το δώσει σπρέι μαλλιών HAIR SPRAY POWER 500ml. Spray που δίνει στα μαλλιά φανταστική λάμψη και ελαστικό αποτέλεσμα.

Και το κορίτσι μου πιο χαρούμενο και με όρεξη για δουλειά!!!

 

Τη σειρά μαλλιών που χρησιμοποιήσαμε αλλά και μια πλούσια γκάμα κομμωτηριακών προϊόντων μπορείτε να τα βρείτε στην KYANA CENTER, Μ. Μπότσαρη 118, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310.905080.

Γράφει η Ιφιγένεια Γιαννοπούλου

 

Previous ArticleNext Article