top, Πολιτική

Κώστας Τσιάρας: Στις 7 Ιουλίου δίνουμε τη μεγαλύτερη μάχη εναντίον του λαϊκισμού

Το πραγματικό διακύβευμα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης ανέδειξε με τις ομιλίες του στους Καρδιτσιώτες του νομού Λάρισας και του νομού Μαγνησίας ο υποψήφιος Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019. Μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του Larissa Imperial ο Κώστας Τσιάρας υποστήριξε πως «η Νέα Δημοκρατία έρχεται να ενώσει τους Έλληνες και να σβήσει τις διαχωριστικές γραμμές που προσπαθεί να υψώσει η απερχόμενη κυβέρνηση». Αργότερα, μιλώντας στους Καρδιτσιώτες του νομού Μαγνησίας υποστήριξε πως «στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ενωμένοι οι Έλληνες, καλούμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα για να ολοκληρώσουμε τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε το βράδυ των Ευρωεκλογών».  

«Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι πραγματικές διαχωριστικές γραμμές είναι ανάμεσα στη δημαγωγία και στο αποτέλεσμα. Ανάμεσα στο σύνθημα και στην πράξη. Ανάμεσα στις αποσπασματικές παροχές και στο συγκροτημένο σχέδιο. Η μόνη, πραγματική, διαχωριστική γραμμή, τελικά, είναι ανάμεσα στο ψέμα και στην αλήθεια» είπε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός και ανέπτυξε το τρίπτυχο των κυβερνητικών προτεραιοτήτων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

«Τρία πράγματα έχουμε υποσχεθεί στους Έλληνες πολίτες» συμπλήρωσε ο πρώην Υπουργός. «Να μειώσουμε τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές, να δημιουργήσουμε νέες δουλειές για τη νέα γενιά και να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά. Εξειδίκευσε, δε, περεταίρω τις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέροντας συγκεκριμένα τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ 30% σε βάθος διετίας, τη μείωση του φορολογικού συντελεστή στα επιχειρηματικά κέρδη, την αναστολή για 3 χρόνια του ΦΠΑ στην αγορά ακινήτων, και την έκπτωση φόρου για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών, προκειμένου να δοθεί «οξυγόνο» σε δεκάδες επαγγέλματα που συνδέονται άμεσα με την οικοδομική δραστηριότητα.

«Η εμπιστοσύνη σας ήταν πάντα η πιο μεγάλη δύναμή μου. Χάρη στη δύναμη αυτή μπορούμε από την πρώτη γραμμή να κερδίσουμε ενωμένοι τις μεγάλες μάχες για το νομό μας, για τη Θεσσαλία και την πατρίδα μας» είπε κλείνοντας ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.

Previous ArticleNext Article