Ελλάδα, Κοινωνία

Φθιώτιδα: Πέθανε η 16χρονη που είχε τραυματιστεί στο φρικτό τροχαίο της Αταλάντης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 16χρονη κοπέλα, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής (16/06) στον επαρχιακό δρόμο από την Αταλάντη προς το Καλαπόδι, στη Φθιώτιδα, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 21χρονος αδερφός της.

Η 16χρονη νοσηλευόταν τις τελευταίες τρεις ημέρες στην Εντατική σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν, ωστόσο, όπως μετέδωσε το Star, δεν τα κατάφερε.

Τα δυο αδέρφια που έμεναν στην Αθήνα επισκέφθηκαν το χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21χρονος, ο οποίος είχε δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε και πήρε από τον παππού του το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.

Δυο χιλιόμετρα ωστόσο πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο 21χρονοςέχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά έπεσε με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια κάνοντας τούμπες βγήκε εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με το lamiareport, όσοι βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν σοκαρίστηκες εικόνες. Το μπροστινό μέρος του οχήματος είχε γίνει μια άμορφη μάζα, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκαν τα δυο αδέλφια.

Οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν νεκρό τον 21χρονο οδηγό και πολύ σοβαρά τραυματισμένη την 16χρονη αδελφή του.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας έδωσαν «μάχη» αρκετές ώρες για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της 16χρονης που έχασε πάρα πολύ αίμα καθώς είχε ακρωτηριαστεί.

Τα ξημερώματα το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: cnn

Previous ArticleNext Article