top

«Ισχυρή εντολή» στη Ν.Δ. ζήτησε ο Κ. Μαραβέγιας σε Βελεστίνο, Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο

Ενθουσιώδη υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια, οι κάτοικοι του Βελεστίνου, του Ριζομύλου και του Στεφανοβικείου, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας. 

Στις συζητήσεις που είχε με πολίτες και εκπροσώπους φορέων, ο κ. Μαραβέγιας είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα και αποδοχή που διαθέτει στην ευρύτερη περιοχή. Συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, εστιάζοντας στα θέματα των υποδομών, της υγείας, της παιδείας και της αγροτικής παραγωγής. 

 Αναφερόμενος, ειδικότερα, στους στόχους της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, ο κ. Μαραβέγιας επεσήμανε ότι, όπως έχει ήδη εξαγγελθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα υπάρξει μείωση των φόρων για όλους τους φορολογούμενους, συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών. Η Ν.Δ. θα επιδιώξει μια ριζική τομή στον πρωτογενή τομέα, αντικαθιστώντας το μοντέλο επιδοτούμενης αγροτικής παραγωγής από ένα μοντέλο όπου η επιδότηση δεν θα αποτελεί μόνο συμπληρωματικό εισόδημα αλλά «εργαλείο» για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των παραγόμενων προϊόντων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί η αύξηση του αγροτικού εισοδήματος και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης για τις τοπικές κοινωνίες. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μαραβέγιας ζήτησε από τους πολίτες του Δήμου Ρήγα Φεραίου να δώσουν «ισχυρή εντολή» στη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να επιτευχθεί η πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα για να πάει μπροστά. «Σας καλώ να δώσετε ξεκάθαρη στήριξη στη Ν.Δ. ώστε να μπορέσει να εφαρμόσει απρόσκοπτα το σχέδιό της για χαμηλότερους φόρους και εισφορές, νέες δουλειές και ισχυρή ανάπτυξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μαραβέγιας. 

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερα θερμό κλίμα συνάντησε και στις συζητήσεις που είχε με την νεολαία, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ν.Δ. επενδύει στους νέους, έχοντας συγκεκριμένο σχέδιο για την παιδεία και την παροχή ευκαιριών για εργασία, ώστε να προοδεύουν στον τόπο τους.

Previous ArticleNext Article