Ειδήσεις, Μαγνησία, ΠΑΙΔΙ

Τραγωδία στο Βόλο: Νεκρή 13χρονη όταν έπεσε από παιχνίδι στο παζάρι του Αλμυρού

Σοκ στο παζάρι του Αλμυρού. 13χρονο κορίτσι εκσφενδονίστηκε στο Λούνα Παρκ, ενώ επέβαινε με την παρέα της από το γνωστό παιχνίδι χαλί και «καρφώθηκε» μεταξύ άλλων παιχνιδιών.
Από τη μία στιγμή στην άλλη η διασκέδαση μετατράπηκε σε εφιάλτη.Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες γιατρών και διασωστών υπέκυψε στα τραύματά της λίγη ώρα, αφότου είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.
Στο χώρο της εμποροπανήγυρις επικράτησε χάος, ενώ δραματικές στιγμές βίωσαν οι γονείς του κοριτσιού, που από τη μία στιγμή στην άλλη έβλεπαν μπροστά στα μάτια τους το παιδί τους να τραυματίζεται σοβαρά και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία, ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβίσει το νεαρό κορίτσι, το οποίο κατά τη διάρκεια της πτώσης «σφηνώθηκε» μεταξύ άλλων παιχνιδιών που λειτουργούσαν στο Λούνα Παρκ.
Επί αρκετή ώρα σύμφωνα με πληροφορίες γίνονταν προσπάθεια προκειμένου διασώστες και γιατροί να επαναφέρουν το νεαρό κορίτσι το οποίο έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα από την πτώση. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και ήταν καθ’ οδόν από τον Βόλο η κινητή μονάδα προκειμένου να γίνει διακομιδή στο Αχιλλοπούλειο.
Στο Κέντρο Υγείας τέθηκαν όλοι σε συναγερμό μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, που εκτός από το να προετοιμάσουν τη διακομιδή του 15χρονου κοριτσιού στο Αχιλλοπούλειο, είχαν να αντιμετωπίσουν άλλα τουλάχιστον έξι περιστατικά λιποθυμιών από άτομα που κατέρρευσαν μέσα στο παζάρι την ώρα του συμβάντος, σοκαρισμένοι από τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.
Δυστυχώς, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών η 13χρονη δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, λίγα λεπτά αφότου μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο.

www.taxydromos.gr

Previous ArticleNext Article