ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Εισβολή αντιεξουσιαστών χτες στο Γηροκομείο Βόλου

Στο Γηροκομείο Βόλου εισέβαλε ομάδα αντιεξουσιαστών το μεσημέρι της Τρίτης. Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν 20 άτομα, τα οποία έφθασαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr η εισβολή έγινε για την περίπτωση ενός 33χρονου άνεργου, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Βόλου με την κόρη του και πρόκειται να του γίνει έξωση, επειδή χρωστάει μισθώματα που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ.

Αρχικά, οι αντιεξουσιαστές  μπήκαν από την κεντρική πύλη και ζήτησαν να συναντήσουν τον διευθυντή του ιδρύματος Γιάννη Τρυφωνόπουλο, αφού ο πρόεδρος Παύλος Πάνος δεν ήταν παρών, ενώ υπήρχε μέλος και από τον Βόλο.

Οι αντιεξουσιαστές ξεκαθάρισαν στον διευθυντή του ιδρύματος ότι δεν θα επιτρέψουν να ξεσπιτωθεί ο 33χρονος μισθωτής του Γηροκομείου και παρέμειναν στον χώρο περίπου δέκα λεπτά, ζητώντας από το υπόλοιπο προσωπικό να παραδώσει τα κινητά του τηλέφωνα και να μην καταγράψει την «επίσκεψη».

Μάλιστα, προειδοποίησαν οτι θα επιστρέψουν αν η απαίτησή τους δε γίνει δεκτή από τη Διοίκηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Previous ArticleNext Article