top, Μαγνησία, ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Kelly Finnigan των Monophonics την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Lab Art στο Βόλο!

Kelly Finnigan & The Atonements στον Βόλο !

Ο χαρισματικός Frontman των μοναδικών Monophonics ζωντανά την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο LAB ART

Ο Kelly Finnigan, η ψυχή και φωνή των αγαπημένων Monophonics, που έχει ξεχωρίσει για την αστείρευτη ενέργειά του και την εντυπωσιακή σκηνική του παρουσία, επιστρέφει στη σκηνή του Lab Art μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του, The Atonements, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, για μία μοναδική γεμάτη groove βραδιά!

..όσοι θυμάστε το ηρωικό λαιβ των Monophοnics στο αίθριο χώρο έξω από στο Τσαλαπάτα, θα ξέρετε πλέον τι να περιμένετε!

Τουλάχιστον εδώ και μία εικοσαετία, η δημιουργική αναβίωση της soul μουσικής των ‘60s και ‘70s είναι γεγονός. Πρόκειται για μουσικές που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεις με το ένδοξο μουσικό παρελθόν αλλά, αντιθέτως, δημιουργήθηκαν για να μας θυμίσουν τις καθηλωτικές αυτές μελωδίες και να μας κάνουν να τις αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο. «I’m not looking to reinvent the wheel. I just want to remind people why the wheel was such a good invention in the first place» δηλώνει ο Finnigan, ως άξιος πρεσβευτής της retro soul, την οποία όμως φτάνει σε σημείο να ξεπερνά με τον νέο, ολόφρεσκο δίσκο του «The Tales People Tell», με τα γκρουβαρίσματα, τη διαχρονικότητα που αποπνέει και τα tracks «Catch Me I’m Falling» και «I Don’t Wanna Wait», που γνώρισαν τη ραδιοφωνική επιτυχία από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Με άλλοτε ωμό και σκληρό, άλλοτε τρυφερό, συναισθηματικό αλλά πλούσιο και συμφωνικό ήχο, το άλμπουμ αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη δουλειά του Finnigan έως σήμερα και αποδεικνύει περίτρανα πως ήταν αυτό που έλειπε από τη soul μουσική. Πολυμήχανος και πολυτάλαντος, σε κάθε live εμφάνισή του έχει ιδιαίτερη επικοινωνία με το κοινό και καταφέρνει να παρασύρει στο ρυθμό του κάθε έναν από τους θεατές ξεχωριστά. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του, τις παιχνιδιάρικες μελωδίες του και την αξιολάτρευτη μπάντα του, ξέρει πολύ καλά πώς να μετατρέπει μία συναυλία σε μία αξέχαστη εμπειρία.

Αν είσαι λάτρης της καλής μουσικής ή απλώς της αυθεντικότητας και της απλότητας αυτού του είδους μουσικής, που πηγάζει κατευθείαν από την ψυχή, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, το Lab Art είναι ο απόλυτος προορισμός, με τον Kelly Finnigan και τους The Atonements να κατακλύζουν, με την εκρηκτική και άκρως μεταδοτική ενέργειά τους, την σκηνή!

Kelly Finnigan & The Atonements live !
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

 
*Περιορισμένη guest list – παρακαλούμε στείλτε μήνυμα άμεσα για κληρώσεις και προσκλήσεις !! 

Ώρα προσέλευσης: 21:00, Ώρα έναρξης: 22:00
Προπώληση : 13 ευρώ
Γενική είσοδος / ταμείο: 15 ευρώ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876 κ ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
• Seven Spots (σε Βόλο και όλη την Ελλάδα)
• Illusion RT (Τ. Οικονομάκη & Αγ. Νικολάου, Βόλος)
• Κεχαίδης (28ης Οκτωβρίου 118, Βόλος)
• Snuff Tobacco Store(Γραβιάς 4, Παλαια – Βόλος)
• My Market
Στα καταστήματα WIND στο Βόλο
• Δημητριάδος 84
• Λεωφόρος Ειρήνης 96 στη Νέα Ιωνία και
• Ερμού 174 απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο!

Πληροφορίες: info@labart.gr
Κρατήσεις 2421403454

Attached 2 τραγούδια για να μπείτε στο Mood:
Previous ArticleNext Article