Ειδήσεις, Ελλάδα, Κοινωνία, Μαγνησία, Οικονομία

Κτηματολόγιο: Ξεκινά η προανάρτηση για το Βόλο

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, ξεκινά η διαδικασία της Προανάρτησης από το Κτηματολόγιο, για όσους έχουν ακίνητη περιουσία στη Δημοτική Ενότητα Βόλου του δήμου Βόλου.

Πρόκειται για την προκαταρκτική ενημέρωση των δικαιούχων, μετά την επεξεργασία από το Κτηματολόγιο, των δηλώσεων και στόχος της είναι η επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων και η υπόδειξη τυχόν σφαλμάτων από τους δικαιούχους.

Μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου (www.ktimatologio.gr) για δύο μήνες, οι δικαιούχοι, με χρήση των κωδικών του taxisnet, έχουν πρόσβαση στην καταγραφή των δικαιωμάτων τους και της γεωγραφικής απεικόνισης των ακινήτων τους.

Η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία της Προανάρτησης στη Δημοτική Ενότητα Βόλου του Δήμου Βόλου είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζουν ότι τα δικαιώματα που δήλωσαν θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον. Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, θα ακολουθήσει η επεξεργασία των αιτήσεων και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εκ νέου για τη διαδικασία της Ανάρτησης.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article