top, Μαγνησία, ΠΡΟΣΩΠΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑ

King ρόδι : Ο 100 % φυσικός χυμός παίρνει σάρκα και οστά στην Κοκκίνα Μαγνησίας

Οι καινοτόμες αγροτικές πρακτικές που έχουν υιοθετήσει δύο αδέρφια από την Κοκκίνα Μαγνησίας δείχνουν το δρόμο για το μέλλον. Η απόφαση προ 12ετίας των Θανάση και Χρήστου Γεωργακόπουλου να στραφούν στην δενδροκομία, αφού αναγνώρισαν τις προοπτικές της καλλιέργειας ροδιάς, αποδείχθηκε καθοριστική. Στην οικοτεχνία που λειτουργούν στη γενέτειρά τους, παράγουν και κυκλοφορούν στην αγορά δεκάδες τόνους φυσικό χυμό ρόδι σε ετήσια βάση, αναγνωρίζοντας τη δύναμη του κόκκινου χρυσού…

Στο Χριστουγεννιάτικο περιοδικό μας που κυκλοφορεί μας παραχώρησαν μια συνέντευξη και ελάτε να τους γνωρίσουμε μαζί!

Πώς εμπνευστήκατε και δημιουργήσατε την επιχείρηση που αφορά το ρόδι;

Η καλλιέργεια ξεκίνησε το 2007 με την φυτεία 10 στρεμμάτων με σκοπό την επίτευξη συμπληρωματικού εισοδήματος, κάνοντας κάτι διαφορετικό από τις συνηθισμένες καλλιέργειες, όπως η βιομηχανική τομάτα η οποία σταμάτησε για διάφορους λόγους το 2016. Η παραγωγή αρχικά διοχετευόταν σε χονδρέμπορους αλλά και στην λιανική. Το 2012 στύψαμε τα πρώτα φρούτα, είδαμε ότι ο χυμός μας άρεσε και σταδιακά το προσφέραμε στους ανθρώπους του κοντινού μας περιβάλλοντος. Η ανταπόκριση του περίγυρου ήταν αυτή, που μας έδωσε το ερέθισμα, ώστε να ξεκινήσει ο χυμός king ρόδι να παίρνει σάρκα και οστά το 2018 με την δημιουργία οικοτεχνίας σε συσκευασίες 250ml, 500ml και 1l. Είναι 100% φυσικός χυμός, χωρίς προσθήκη νερού, ζάχαρης και συντηρητικών και χωρίς παστερίωση. Παρασκευάζεται και καταψύχετε αμέσως για την διατήρηση όλων των στοιχείων και των χρωστικών ουσιών.

Είναι δύσκολη η καλλιέργεια του ροδιού;

Όσον αφορά την καλλιέργεια της ροδιάς δεν μπορώ να πω ότι έχει ιδιαίτερες δυσκολίες, αρκεί να κάνεις τα απαραίτητα στον κατάλληλο χρόνο και με μεράκι…. Γιατί χωρίς αυτό δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα.

Ποια είναι τα οφέλη του ροδιού στον οργανισμό;

Το ρόδι είναι ο βασιλιάς των χυμών για εμάς, διότι τα οφέλη του για τον ανθρώπινο οργανισμό είναι πολλά. Όσοι καταναλώνουν ρόδι σφύζουν από υγεία και ομορφιά. Πιο συγκεκριμένα:

  • είναι πλούσιο σε βιταμίνη C,K,B
  • έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση περισσότερο από αυτή του κρασιού και του πράσινου τσαγιού
  • αποτελεί πηγή φυτικών ινών
  • περιέχει ακόρεστα έλαια, σάκχαρα, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες
  • αποτελεί ασπίδα του ανοσοποιητικού συστήματος κατά των ιών, μικροβίων, καρκίνου και φλεγμονών
  • εξαλείφει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης, βελτιώνει την υγεία των μαλλιών και της επιδερμίδας
  • χαρίζει ευεξία

Αντιμετωπίσατε δυσκολίες και αν ναι ποιες ήταν αυτές;

Πάντα κάθε αρχή και δύσκολη. Δημιουργήσαμε την οικοτεχνία, ψάξαμε και βρήκαμε τα κατάλληλα μηχανήματα και με σωστή σκέψη οδηγηθήκαμε σε αυτό το αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την εξαιρετική ποιότητα χυμού τόσο σε γεύση όσο και σε χρώμα.

Που μπορεί να βρει ο καταναλωτής το χυμό που παράγετε;

Ο χυμός έχοντας παρακαταθήκη την υπέροχη γεύση και την εμπιστοσύνη του κόσμου που αποκτά καθημερινά, εξαπλώνεται σταδιακά σε διάφορα σούπερ μάρκετ του νομού Μαγνησίας και σε άλλα καταστήματα, τόσο εντός του νομού όσο στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Ποια είναι τα επόμενα επιχειρηματικά βήματα/ επιδιώξεις σας για το μέλλον;

Τα επόμενα βήματα της επιχείρησης θα είναι σταθερά, έχοντας πάντα ως στόχο την εξέλιξη και την ανάπτυξη. Με γνώμονα τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του καταναλωτή, στοχεύουμε τόσο στην αύξηση της παραγωγής όσο και στην διατήρηση της υπάρχουσας ποιότητας. Στόχος μας είναι η δημιουργία εταιρείας που θα έχει βλέψεις να επεκταθούν οι πωλήσεις εντός Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Με αργά και σταθερά βήματα, υπομονή και θέληση είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Τηλέφωνα παραγγελιών 6972023687 και 6948786927 ή επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο Facebook Ρόδι King Pomegranate Natural Juice 100% Φυσικός Χυμός

Previous ArticleNext Article