Ειδήσεις, Ελλάδα

Η εξαφάνιση, τα ψέματα και τα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις στην υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν

Μπορεί να βρέθηκε στη Γαλλία η 7χρονη Βαλεντίν, όμως υπάρχουν πολλές σκοτεινές πτυχές που καλούνται να φωτίσουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Σημείο αναφοράς αποτελεί ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, έχει πει ψέματα και θεωρείται αναξιόπιστος στις πληροφορίες που δίνει.

Δεν έχει δε ξεκαθαρίσει τελικά ποια είναι η μητέρα του παιδιού και αυτό θα γίνει με εξέταση DNA, ενώ μικρές επιφυλάξεις διατηρούν οι αστυνομικοί για το αν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.

Ερώτημα που δεν έχει μέχρι στιγμής απαντηθεί είναι αν θα επιτραπεί στον πατέρα να μεταβεί στη Γαλλία για να δει το κοριτσάκι, καθώς υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες.

Ο ίδιος ο Κογκολέζος υποστήριξε στους αστυνομικούς πως αυτός είναι ο εμπνευστής του σχεδίου να φύγει το κοριτσάκι στη Γαλλία για μια καλύτερη ζωή, δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για όλο αυτό που έστησε, ενώ υποστήριξε ότι τον περασμένο Μάρτιο ταξίδεψε στη Γαλλία για να συναντήσει τη βιολογική μητέρα της Βαλεντίν. Ωστόσο, δεν είπε με τι διαβατήριο πήγε και γιατί επέστρεψε αφού σκοπός του ήταν να φύγει από την Ελλάδα.

Όλα αυτά αναμένεται να διευκρινιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες και να λυθεί ο γρίφος μιας υπόθεσης που για 55 ημέρες απασχόλησε έντονα τις ελληνικές διωκτικές αρχές.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article