Ειδήσεις, Ελλάδα

Σοκ στην Πάτρα: 27χρονη άφησε να πεθάνει στην πλαζ το νεογέννητο κοριτσάκι της

Μια 27χρονη Ελληνίδα είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Τετάρτης σε πλαζ της Πάτρας.

Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού της Πάτρας και ανακρίνεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε πως άφησε το μωρό στην παραλία, το οποίο γεννήθηκε πριν από περίπου δύο ημέρες στο μαιευτήριο δημόσιου νοσοκομείου στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η νεαρή μητέρα, η οποία έμενε στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, γέννησε με καισαρική τομή ένα κοριτσάκι στο μαιευτήριο Αγίου Ανδρέα πριν από περίπου δύο μέρες.

Την Τρίτη, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η μητέρα, χωρίς να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε το βρέφος της και εξαφανίστηκε.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, άφησε το μωρό στη παραλία και έφυγε.

Η ανάκριση της γυναίκας είναι σε εξέλιξη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Άγνωστοι ωστόσο, παραμένουν μέχρι στιγμής, οι λόγοι που οδήγησαν την 27χρονη να εγκαταλείψει το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Το νεκρό βρέφος εντόπισαν στην πλαζ πολίτες που διέρχονταν από το σημείο. Αμέσως μετά ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφθασαν στην περιοχή, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και το Λιμενικό.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς στο σπίτι που μένει στην Πάτρα και οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο όπου κρατείται.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και σήμερα, κατά πληροφορίες, θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article