Εκδηλώσεις, Μαγνησία

Το Επιχειρηματικό Πανόραμα επέστρεψε στη Μαγνησία

Νέα δυναμική στην οικονομία, στην τάση εξωστρέφειας και στην ανάπτυξη, εκτιμάτε πως θα προσδώσει η αναβίωση της επιτυχημένης έκθεσης “Επιχειρηματικό Πανόραμα – Μαγνησία 2020”.

Πλήθος επιχειρήσεων έχουν ήδη ενημερωθεί και βρίσκονται σε διαδικασία επιλογής εκθεσιακών χώρων στη μεγαλύτερη έκθεση του Βόλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 29 Απριλίου 2020 με επίκεντρο το Συνεδριακό – Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου και ανάπτυξη στον περιβάλλοντα χώρο στο Πεδίο Άρεως.

Ο επιτυχημένος θεσμός, μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις της Μαγνησίας να προβληθούν καθώς απευθύνεται σε χιλιάδες επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό αλλά και επαγγελματίες που συνάπτουν εμπορικές συμφωνίες, αναζωογονεί οράματα και διαμορφώνει ένα δημιουργικό περιβάλλον σε όσους επιθυμούν να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, αξιοποιώντας ηλεκτρονικές υπηρεσίες και εφαρμογές, παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερώνεται διαρκώς για το “Επιχειρηματικό Πανόραμα” στην επίσημη ιστοσελίδα https://madeinvolos.gr/ καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα fb Επιχειρηματικό Πανόραμα – Μαγνησία 2020, instagram madeinvolos2020.

Για τους χορηγούς και υποστηρικτές της Έκθεσης, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, είναι ευκαιρία να ταυτίσουν την εταιρική τους ταυτότητα με τους στόχους και τους σκοπούς αυτής της μεγάλης διοργάνωσης και να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία ώστε να προβάλλουν την δραστηριότητα τους σε στοχευμένο κοινό, προάγοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο της εκάστοτε επιχείρησης.

Στην ιστοσελίδα διατίθενται ηλεκτρονικές φόρμες εκθέτη και χορηγού όπως και δυνατότητα εγγραφής έως 20 Φεβρουαρίου σε προνομιακή τιμή!

Το info video , με εμφατικό λογότυπο και δυνατά μηνύματα, ήδη καταγράφει πολλές προβολές με κολακευτικά σχόλια και σύντομα, μαζί με άλλες υποστηρικτικές ενέργειες, θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου από τον διοργανωτή Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και τους συνδιοργανωτές Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμο Βόλου.

Ενώνουμε δυνάμεις, τονώνουμε την εξωστρέφεια, επενδύουμε στο μέλλον.

 

Previous ArticleNext Article