Αθλητικά, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Επαναλειτουργία Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Βόλου

Σας πληροφορούμε, ότι από την Δευτέρα 11.05.2020 η επαναλειτουργία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων, σύμφωνα με την σταδιακή άρση των μέτρων, έχει ως κάτωθι και αφορά στην Α΄Φάση του προγράμματος των τεσσάρων (4) συνολικά Φάσεων.

Η επαναλειτουργία αφορά αυστηρά μόνο  ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις και απαγορεύεται η χρήση αποδυτηρίων, κερκίδων, κυλικείων, αποτρέπεται η χρήση τουαλετών και γενικότερα τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει ανακοινωθεί ( για περισσότερες πληροφορίας είμαστε στη διάθεσή σας )

Αναλυτικότερα, θα επαναλειτουργήσουν

  • το Εθνικό Στάδιο ΕΑΚ για αθλητές Συλλόγων Ποδοσφαίρου SUPER LEAGUE 1, για ατομική προπόνηση (ολιγομελή γκρουπ) .
  • Γήπεδα Τέννις για Αθλητές άνω των 15 ετών και μέλη των Συλλόγων

κατόπιν κατάθεσης κατάστασης συγκεκριμένων αθλητών (ονοματεπώνυμο και αριθμό Μητρώου Αθλητή) και συνεννόησης με την Δ/νση Αθλητισμού για σωστό προγραμματισμό, στο e-mail athlitismos@doepap.gr .

  • Τα υπόλοιπα αθλήματα χαμηλής επικινδυνότητας, όπως Σκοποβολή, Τοξοβολία των οποίων οι Σύλλογοι δραστηριοποιούνται σε Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις , σύμφωνα με τις οδηγίες των οικείων Ομοσπονδιών, προς το παρόν δεν θα λειτουργήσουν, αναμένοντας νέες οδηγίες

Υπαίθρια όργανα γυμναστικής και μπασκέτες προς το παρόν δεν θα είναι προσβάσιμα στους πολίτες.

Η μετάβαση σε κάθε επόμενη φάση θα γίνεται μετά από εκτίμηση της πορείας της επιδημίας και θα ανακοινώνεται από την ΓΓΑ με νέα απόφαση. Για τον λόγο αυτό δεν δόθηκαν συγκεκριμένες ημερομηνίες μετάβασης από την μία φάση στην επόμενη.

Για σχετικές αποφάσεις και για την σταδιακή προσβασιμότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους συλλόγους αλλά και από τους πολίτες  θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσω δελτίων τύπου.

Επισημαίνουμε, ότι τα ανωτέρω ισχύουν μόνο για ανοικτές Αθλητικές Εγκαταστάσεις. Όλες οι κλειστές Εγκαταστάσεις και οι υπαίθριοι Αθλητικοί χώροι παραμένουν προς το παρόν εκτός λειτουργίας, αναμένοντας νεότερες οδηγίες από τους αρμόδιους φορείς.

Previous ArticleNext Article