Τηλεόραση

MasterChef: Σήμερα ο μεγάλος τελικός

Δυο λάθη, δύο Σταύροι, ένα έπαθλο, 50.000 ευρώ και οι κριτές που ακόμα δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του MasterChef έχει ξεκινήσει από χθες και απόψε το βράδυ κορυφώνεται με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Χθες βράδυ στο πρώτο μέρος αυτού ο Σταυρής Γεωργίου και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο Κύπριος και ο Έλληνας από τα Άνω Λιόσια, οι δύο φίλοι και συγκάτοικοι στο σπίτι του MasterChef ξεκίνησαν το μαγειρικό πάρτι.

Φόρεσαν τις ποδιές του μεγάλου τελικού μπήκαν στις κουζίνες και μαγείρεψαν με την ψυχή τους.

Το επίπεδο της μαγειρικής πολύ υψηλό και από τους δύο. Στόχος τους ήταν να παρουσιάσουν δύο άρτια τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε γεύση πιάτα στους τρεις κριτές, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά. Εδώ spoilers δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως πιθανότητες για το ποιος από τους δυο Σταύρους θα είναι ο επόμενος «Έλληνας» MasterChef. Τα λάθη σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού δεν συγχωρούνται και σε στέλνουν στο… καναβάτσο.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της πρώτης μονομαχίας του μεγάλου τελικού ο Σταυρής Γεωργίου παραδέχθηκε on camera πως έκανε δυο λάθη. Για εκείνον άνευ σημασίας καθώς όπως είπε τα διόρθωσε. Για τους κριτές όμως;

Κοντός ψαλμός, αλληλούια λοιπόν! Λίγες ώρες απομείναμε για να δούμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article