Αθλητικά, Κόσμος

Πέθανε στον τοκετό η πρωταθλήτρια σκοποβολής Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς – Η ανάρτηση της Κορακάκη

Θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του αθλητισμού ο ξαφνικός θάνατος της Σέρβας πρωταθλήτριας Ευρώπης στα 10 μ. αεροβόλου γυναικών, Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών, εξαιτίας επιπλοκών στον τοκετό.

Η είδηση του θανάτου της Βελίτσκοβιτς προκάλεσε τη βαθιά οδύνη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας της Σερβίας, η οποία σε σχετική ανακοίνωσή της ανέφερε: ««Ήταν μια μεγάλη μαχήτρια, αλλά δυστυχώς έχασε τον αγώνα της ζωή της».

Τις τελευταίες 20 ημέρες η Βελίτσκοβιτς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ η κατάστασή της επιδεινώθηκε την τελευταία εβδομάδα. Το μωρό που γέννησε, ωστόσο, είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Ο αδόκητος χαμός της 31χρονης πρωταθλήτριας προκάλεσε βαθιά θλίψη και στην Ελληνίδα αθλήτρια και επί σειρά ετών βασική αντίπαλό της στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram έγραψε: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα “γιατί”. Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια … Μπομπάνα, φεύγεις τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ … Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σημειώνεται πως η Μπομπάνα Βελίτσκοβιτς είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου Γυναικών κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πηγή: cnn.gr

Previous ArticleNext Article