ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Λάρισα

Θρήνος στην Λάρισα για τον χαμό του μουσικού Μάριου Σαρακατσιάνου

Σε πένθος βρίσκεται από χθες η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον απρόσμενο θάνατο του 32χρονου γνωστού μουσικού Μάριου Σαρακατσιάνου σε τροχαίο δυστύχημα με την μοτοσυκλέτα του.

Η ασύλληπτη τραγωδία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης περίπου στις έξι στον επαρχιακό δρόμο Λάρισας-Ελασσόνας στο ύψος του χωριού Τσαριτσάνη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νέος.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, ο οδηγός του αυτοκινήτου μαζί με διερχόμενους οδηγούς κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, σοβαρά τραυματισμένος και οι γιατροί έδωσαν μάχη να τον κρατήσουν στην ζωή αλλά μάταια καθώς μετά από μερικές ώρες ο 32χρονος έφυγε για πάντα.

Ποιος είναι ο Μάριος Σαρακατσιάνος μουσικός εγνωσμένης αξίας

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος ήταν αρραβωνιασμένος με την Τρικαλινή μουσικό και εκπαιδευτικό Δήμητρα Καλλιάρα, κόρη του εκπαιδευτικού Χρήστου Καλλιάρα και της πρώην αντιδημάρχου και περιφερειακής συμβούλου Τρικάλων Ελένης Αργυροπούλου.

mousikos

Αγαπούσε με πάθος τη μουσική και μαζί με τη Δήμητρα που είχε επίσης μουσικές σπουδές, έκαναν κοινές παρουσίες και όνειρα για το μέλλον. Ο ίδιος ήταν μουσικός εγνωσμένης αξίας, ιδιοκτήτης μουσικής σχολής και άνθρωπος της παρέας και της χαράς.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένειά του

Ο άδικος χαμός του άτυχου νέου βυθίζει στο πένθος την οικογένειά του και ιδιαίτερα την αρραβωνιαστικιά του, Δήμητρα, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα το τραγικό τέλος που επιφύλασσε η μοίρα στον αγαπημένο της.

mousikos3

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article