ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Τρίκαλα

Σοκαριστικό τροχαίο στα Τρίκαλα: Χάλασε το μηχανάκι της και τη χτύπησε αυτοκίνητο ανήμερα των γενεθλίων της

Εντωμεταξύ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr τραγικές συμπτώσεις συνθέτουν το σενάριο του τραγικού δυστυχήματος. Συγκεκριμένα η άτυχη Μάρθα Πουμάνα κινούνταν μαζί με συνομήλικη φίλη της με δίκυκλη μοτοσικλέτα με επί της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας με κατεύθυνση προς Λάρισα.

Στο ύψος των Γεωργανάδων παρουσίασε πρόβλημα το δίκυκλο και βγήκαν σε κατάστημα στον παράλληλο δρόμο. Επικοινώνησαν με τους δικούς τους οι οποίοι ξεκίνησαν από Τρίκαλα για να πάρουν τα κορίτσια και να φορτώσουν τη μοτοσικλέτα. Εντωμεταξύ η μοτοσικλέτα επανήλθε και τα κορίτσια έκαναν αναστροφή στον κόμβο προς Τρίκαλα και περίμεναν στην άκρη του δρόμου, κάτω από μια σκιά ενός δέντρου, τους δικούς τους.

Ο θείος της 19χρονης έφτασε πολύ γρήγορα, πέρασε από μπροστά τους με κατεύθυνση προς Λάρισα, τις χαιρέτησε και μέχρι να πάει λίγα μέτρα παρακάτω και να κάνει αναστροφή και αυτός προς Τρίκαλα το κακό είχε γίνει. Ι.Χ. επιβατικό που οδηγούσε νεαρός και κινούνταν προς Τρίκαλα χτύπησε το μηχανάκι και την άτυχη Μάρθα, ενώ η φίλη της έμεινε εμβρόντητη καθώς ξαφνικά χάθηκε από μπροστά της και η ίδια τραυματίστηκε ελαφρά.

Μιλώντας στην κάμερα του trikalaola.gr πρατηριούχος με τον οποίο μίλησε η άτυχη κοπέλα, περιέγραψε τι συνέβη πριν και μετά το δυστύχημα: «Εγώ στα κορίτσια πρότεινα να καθίσουν εδώ επειδή ήταν χαλασμένο το μηχανάκι, αλλά η κοπέλα που σκοτώθηκε είπε «σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε και θα φτάσουμε στα Τρίκαλα».

Σημειώνεται ότι η άτυχη κοπέλα είχε σήμερα, Πέμπτη, τα γενέθλιά της και θα έκλεινε τα 19 της χρόνια.

Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article