ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Μαγνησία

Γιάννης Κόκκορης: «Μόλις έκανα το εμβόλιο και αισθάνομαι περίφημα» Τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Βόλου

Από τους πρώτους υγειονομικούς που εμβολιάστηκαν σήμερα ήταν και ο παθολόγος- εντατικολόγος, πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Βόλου κ. Γιάννης Κόκκορης ο οποίος στις δηλώσεις του μόλις μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό του δήλωσε χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Ειδικότερα επεσήμανε πως «Μια χαρούμενη ημέρα. Η διαδικασία που έχει οργανωθεί λειτουργεί άψογα. Ήδη έχουμε ολοκληρώσει τους 50 πρώτους εμβολιασμούς και θα ολοκληρώσουμε τον σημερινό σχεδιασμό. Προσωπικά μόλις έκανα το εμβόλιο, αισθάνομαι περίφημα. Θέλω να καλέσω όλους τους φίλους Μαγνησιώτες να μην φοβούνται, είναι μία διαδικασία που επιτελεί επίτευγμα της επιστήμης που τόσο γρήγορα, έχουμε το ισχυρότερο «όπλο» για να μπορέσουμε να νικήσουμε την πανδημία. Είμαστε έτοιμοι, θαρραλέοι και κάνοντας το εμβόλιο θα αποχαιρετίσουμε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση».

Δίπλα του και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας και Διευθυντής του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κ. Ηλίας Καραμέτος, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους υγειονομικούς που δεν δήλωσαν συμμετοχή στον εμβολιασμό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «η σημερινή ημέρα αποτελεί σταθμό για το Νοσοκομείο Βόλου, για τους πολίτες της Μαγνησίας. Η διαδικασία κυλά ομάδα, χωρίς κανένα συμβάν, χωρίς καμία παρενέργεια κι αυτό αποτελεί έναυσμα για όσους δεν δήλωσαν από την αρχή, να συνταχθούν ώστε να εμβολιαστούν στο επόμενο διάστημα. Το εμβόλιο αποτελεί την αρχή του τέλους της πανδημίας, όμως μόνο αυτό δεν φτάνει καθώς θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε να μέτρα προστασίας.».

Previous ArticleNext Article