top, Θέατρο, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κατερίνα Βρανά σας εύχεται «Καλή Βρανοχρονιά» με 2 extra παραστάσεις στις 9 και 10 Ιανουαρίου

Η Κατερίνα Βρανά σας εύχεται και σας παρουσιάζει μια «Καλή Βρανοχρονιά» για δύο ακόμη μέρες! Το ολοκαίνουριο, special comedy show της που δημιουργήθηκε ειδικά για αυτές τις γιορτές επαναλαμβάνεται το Σάββατο 16/1 και την Κυριακή 17/1.

Το ζητήσατε, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Άλλωστε, οι ευχές κρατάν σαράντα μέρες!

SAVE THE DATE

Κατερίνα Βρανά-Καλή Βρανοχρονιά

Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 18:00 και στις 22:00 (ώρα Ελλάδας)

Και

Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 18:00 και στις 22:00 (ώρα Ελλάδας)

Διάρκεια: 60 λεπτά

Εισιτήριο: 10 ευρώ
Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας και παρακολουθείστε μέσω του Viva.gr

Η «Καλή Βρανοχρονιά» είναι μια παράσταση ανάλαφρη και διασκεδαστική, γεμάτη trivia που δεν ξέρατε ότι θέλατε να γνωρίζετε, με λαμπάκια και γιρλάντες σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σουρεαλιστική διάθεση. Το καλύτερο; Μπορείτε να την απολαύσετε online από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, χωρίς να ριψοκινδυνεύσετε την υγεία σας,  ντυμένοι όπως θέλετε και αν θέλετε, από την άνεση του καναπέ σας, αγκαλιά με μια γαβάθα γλυκά/ ποπ κόρν/αλκοόλ.

Η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία κωμικός του κόσμου, μαζί με τις λαμπερές καλεσμένες της καλωσορίζει το 2021, όπως του πρέπει: Με μπρίο, κέφι, αισιοδοξία και όσα μελομακάρονα περίσσεψαν! Δηλαδή, με τα κατεξοχήν αγαπημένα της πράγματα!

Για την ιστορία…

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία γυναίκα κωμικός του πλανήτη στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand-up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο του Κόσμου» που διοργάνωσε το Laugh Factory, βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις. Εκεί αρρώστησε βαριά, φτάνοντας σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της. Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανεβαίνει στη σκηνή ή να προσαρμόζεται σε κάθε συνθήκη, Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, χαρίζοντας γέλιο -Τώρα και διαδικτυακά! Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Όπως άλλωστε και το μαλλί της!

Previous ArticleNext Article