ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ

Προκηρύσσονται 60 θέσεις γιατρών στη Θεσσαλία

Την προκήρυξη για την πρόσληψη 920 θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. των Νοσοκομείων και Γενικών Νοσοκομείων -Κέντρων Υγείας υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. Μεταξύ των 920 θέσεων περιλαμβάνονται 113 θέσεις για την 5η Υγειονομική Περιφέρεια, εκ των οποίων οι 60 θέσεις για τα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας. Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας είναι: Πανεπιστημιακό ΓΝ Λάρισας: 11 θέσεις. ΓΝ Λάρισας: 14 θέσεις. ΓΝ Βόλου: 13 θέσεις. ΓΝ Τρικάλων: 12 θέσεις. ΓΝ Καρδίτσας: 10 θέσεις. Αναλυτικά στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας οι θέσεις των γιατρών ανά ειδικότητα έχουν ως εξής: ΠΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

* Εσωτερικής παθολογίας επιμελητή Β1.
* Γαστρεντερολογίας επιμελητή Β1.
* Μαιευτικής και γυναικολογίας επιμελητή Β1.
* Αγγειοχειρουργικής επιμελητή Β1.
* Ψυχιατρικής επιμελητή Β1.
* Αιματολογίας επιμελητή Β1.
* Πνευμονολογίας-φυματιολογίας επιμελητή Β1.
* Ιατρικής βιοπαθολογίας-εργαστηριακής ιατρικής επιμελητή Β1.
* Ακτινολογίας (με εμπειρία στην επεμβατική ακτινολογία) επιμελητή Α1.
* Καρδιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ (για το ΤΕΠ) επιμελητή Α1.
* Χειρουργικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ (για το ΤΕΠ) Επιμελητή Β1.ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
* Εσωτερικής παθολογίας επιμελητή Β2.
* Εσωτερικής παθολογίας (Με εμπειρία στον σακχαρώδη διαβήτη) επιμελητή Β1.
* Αναισθησιολογίας με εμπειρία στην παιδο-αναισθησία επιμελητή Β1.
* Αναισθησιολογίας επιμελητή Β1.
* Ιατρικής βιοπαθολογίας/εργαστηριακής ιατρικής επιμελητή Β2.
* Μαιευτικής και γυναικολογίας επιμελητή Β1.
* Καρδιολογίας επιμελητή Β1.
* Χειρουργικής επιμελητή Β1.
* Ουρολογίας επιμελητή Β1.
* Αναισθησιολογίας ή παθολογίας ή καρδιολογίας ή πνευμονολογίας-φυματιολογίας ή χειρουργικής ή νεφρολογίας (για τη ΜΕΘ) επιμελητή Β2.
* Εσωτερικής παθολογίας ή πνευμονολογίας – φυματιολογίας με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. ή γενικής / οικογενειακής ιατρικής με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.) επιμελητή Β1.
Σημειώνεται ότι, όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας μετά από επικοινωνία του με τον κ. Κοντοζαμάνη, στις 14 θέσεις του Γενικού Νοσοκομείου συμπεριλαμβάνονται και οι δύο θέσεις των γιατρών που χάθηκαν πρόσφατα από τη χιονοθύελλα του Ολύμπου.  Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 16/02/2021 ώρα 12.00 και λήγει στις 03/03/2021 ώρα 12.00.
Σύμφωνα με την απόφαση, οι αποφάσεις προκήρυξης των Νοσοκομείων και των Δ.Υ.Πε. για όλες τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@ moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 10/02/2021.

eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article