Αστυνομικά νέα

Silver Alert για τον ράπερ Lamanif μετά τις απειλές ότι θα αυτοκτονήσει

Άφαντος παραμένει ο νεαρός ράπερ Lamanif, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν από τη Θεσσαλονίκη, μετά την ανάρτηση ενός σοκαριστικού βίντεο στο οποίο απειλούσε ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ χτενίζουν από χθες την περιοχή, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για περισσότερα στοιχεία που οδηγήσουν στον εντοπισμό του νεαρού. Σε κατάταση πανικού, η ηλικιωμένη γιαγιά του νεαρού, ζήτησε να δημοσιευτούν τα στοιχεία του 24χρονου νεαρού και να εκδοθεί silver alert.

Αγωνιά η γιαγιά του

Η ηλικιωμένη γυναίκα, είναι ο μοναδικός άνθρωπος από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Έλληνα ράπερ, αφού οι γονείς του ζουν και εργάζονται στη Γερμανία. Το Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού έχει αναλάβει την υπόθεση και προσπαθεί να δώσει λύση στο μυστήριο της εξαφάνισης που έχει ως χειρότερο σενάριο την αυτοκτονία του 24χρονου.

Ο Lamanif σόκαρε τους ακόλουθούς του, όταν ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό και μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έμπλεξε χωρίς τη θέληση του σε ένα κύκλωμα με σαδομαζοχιστικά όργια. Κάποιος όμως που ήθελε να τον βλάψει, διέρρευσε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και στη συνέχεια τον εκβίαζε για χρήματα.

newsbreak.gr

Previous ArticleNext Article