top, ΒΙΒΛΙΟ, ΠΑΙΔΙ

“H ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΧΩΝ ” το νέο βιβλίο των Andriy Lesiv και Romana Romanyshyn από τις εκδόσεις Φουρφούρι

Τα μυστικά των ήχων και της σιωπής σε ένα μοναδικής αισθητικής βιβλίο!

Οι εκδόσεις Φουρφούρι με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζουν το βραβευμένο βιβλίο H ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΧΩΝ, πρώτο της σειράς «Ακούω – Βλέπω – Αισθάνομαι τον κόσμο», από το δίδυμο των ταλαντούχων Ουκρανών εικονογράφων Romana RomanyshynAndriy Lesiv.

Στο βιβλίο οπτικοποιούνται οι ήχοι όλου του κόσμου και ο τρόπος με τον οποίο τους αντιλαμβανόμαστε, αλλά και η σιωπή, ως μέρος της αλληλεπίδρασης με το περιβάλλον μας, ενώ τονίζεται η σημασία τόσο του να ακούμε, όσο και του να δίνουμε σημασία σε αυτά που ακούμε και να καταλαβαίνουμε ακόμη και χωρίς τις λέξεις.
Η λειτουργία πρόσληψης των ήχων από τα όργανα του σώματός μας, η μουσική και η εξέλιξή της μέσα στα χρόνια, το ελληνικό αλφάβητο στη νοηματική γλώσσα, αλλά και η μαγεία της σιωπής, είναι μερικά μόνο από τα θέματα που παρουσιάζονται στα σαλόνια του βιβλίου, το οποίο είναι τυπωμένο με χρώματα της PANTONE.
Το βιβλίο κέρδισε το 2018 το βραβείο Bologna Ragazzi – από τα πλέον σημαντικά στο χώρο του παιδικού βιβλίου παγκοσμίως-, του θεσμού που από το 1966 τιμά τα καλύτερα παιδικά βιβλία.

Βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Previous ArticleNext Article