Ειδήσεις, Κοινωνία, Μαγνησία, Μαγνησία

Οριστική αναστολή υδροδότησης αποφάσισε η ΔΕΥΑΜΒ στους καταναλωτές με ληξιπρόθεσμες οφειλές

Υπενθυμίζουμε ότι με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις η ΔΕΥΑΜΒ στο πλαίσιο αποφάσεων του ΔΣ της επιχείρησης, έχει καλέσει το σύνολο των υπόχρεων για τακτοποίηση των οικονομικών τους οφειλών με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Παρά αυτήν την ιδιαίτερα ανεκτική στάση της επιχείρησης, πλήθος καταναλωτών αντί της προσέλευσης στην ΔΕΥΑΜΒ για τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων παρουσιάζουν μια αντικοινωνική συμπεριφορά, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης σε βάρος των συμπολιτών μας που ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, καταστρέφοντας κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας στην πόλη.

Ανακοινώνουμε λοιπόν, αφού στις εκκλήσεις μας από τον 9ο του 2020 μέχρι και σήμερα, δεν υπήρξε ανταπόκριση ότι,  από αύριο Τρίτη 11/05/2021, θα προχωρήσουν σε αναστολές υδροδότησης. Μετά από αυτή την ενέργεια, η επανέναρξη της υδροδότησης θα πραγματοποιείται με την άπαξ εξόφληση των χρεών και μετά από αίτηση για νέα παροχή.

Οι αναστολές υδροδότησης αφορούν καταναλωτές με χρέος συνολικό δύο λογαριασμών πάνω από 100 € και ανεξαρτήτως ποσού όταν το χρέος αφορά σε τρεις λογαριασμούς. Στον υπολογισμό του αριθμού των λογαριασμών, εξαιρείται ο τελευταίος, λόγω της καθυστέρησης επίδοσης από τον πάροχο της σχετικής υπηρεσίας.

Previous ArticleNext Article