Ειδήσεις, Ελλάδα, Κοινωνία

Σήμερα στο αυτόφωρο ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης

Το εύρος της δράσης του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης προσπαθούν να προσδιορίσουν οι αναλυτές της Ασφάλειας μέσα από καταγγελίες, μαρτυρίες αλλά και από τα δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό και τον φορητό υπολογιστή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα στα οποία έχει εμπλακεί, που έχουν να κάνουν ακόμη και με απόπειρες βιασμών. Κομβικό σημείο αποτελούν όλα όσα θα εξελιχθούν σήμερα στο Αυτόφωρο, όπου οδηγείται ο νεαρός φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων – Μηχανικών των ΤΕΙ και αν φυσικά προστεθούν και νέες κατηγορίες πέραν της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και σχηματιστεί και νέα δικογραφία.

Και αυτό γιατί φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Οι πληροφορίες μιλούν για καταγγελία του περασμένου Αυγούστου μιας 22χρονης γυναίκας, ότι ένας νεαρός άνδρας που προσομοιάζει με τον συλληφθέντα, της επιτέθηκε έξω απο την πολυκατοικια της, την έπιασε απο τον λαιμό και προσπάθησε να της βγάλει το σορτσάκι. Η καταγγελία αυτή υπάρχει στην Αστυνομια, όμως αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλα, υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο σε γυναίκες, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν υποθέσεις περίεργες από την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου.

22xronos
22xronos_2

protothema.gr

Previous ArticleNext Article