Τεχνολογία

Ριζικές αλλαγές στο WhatsApp και μεταφορά ιστορικού σε άλλες συσκευές

Η εφαρμογή WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν το ιστορικό των συνομιλιών τους σε καινούρια συσκευή και με διαφορετικό αριθμό.

Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται για το WhatsApp. H εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τη νέα λειτουργία της, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν το ιστορικό των συνομιλιών τους σε καινούρια συσκευή και με διαφορετικό αριθμό.

Μέχρι πρότινος, το ιστορικό της συνομιλίας των χρηστών σε διάφορες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων δεν ήταν εφικτό να ανακτηθεί σε μία καινούρια συσκευή με διαφορετικό αριθμό. Το WhatsApp, όμως, αποφάσισε να πρωτοπορήσει και λέγεται ότι σύντομα θα ανακοινώσει τη νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν το ιστορικό των συνομιλιών τους όπου θελήσουν.

Η προκειμένη λειτουργία θα διατίθεται αμφότερα για συσκευές iOS και Android.

Τι σημαίνει η αλλαγή αυτή; Ένας χρήστης που αυτή τη στιγμή μεταφέρεται από μία συσκευή Android σε μία iOS δεν μπορεί να ανακτήσει τις συνομιλίες του από την εφαρμογή του WhatsApp, αφού το περιεχόμενο έχει αποθηκευτεί στην Android συσκευή. Πλέον όμως θα έχει αυτή τη δυνατότητα.

Η εφαρμογή θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες αφού κάνουν την απαιτούμενη ενημέρωση να έχουν διαθέσιμο το ιστορικό των συνομιλιών τους μεταξύ διαφορετικών συσκευών, αλλά και διαφορετικών αριθμών τηλεφώνου ενώ συγχρόνως θα μπορούν να διατηρούνται όλα τα αρχεία που έχουν ανταλλάξει με τις επαφές τους.

Previous ArticleNext Article