Αστυνομικά νέα

Κατερίνη: Σε κακή κατάσταση βρέθηκαν μάνα και κόρη στη χαράδρα

Για περισσότερες από 48 ώρες αγνοούνταν μάνα και κόρη στην Κατερίνη και τελικά την Τετάρτη βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητό τους σε χαράδρα, στο 23ο χλμ Κατερίνης – Ελασσόνας.

«Έχει πολλά χρόνια που έχει πρόβλημα με το παιδί, χήρα είναι. Εγώ μίλησα μαζί της την Κυριακή, μου λέει πάω βόλτα το παιδί, πάω βόλτα με την Κατερίνα. Δε μου είπε πού θα πάει.

Από κει και πέρα τη Δευτέρα, μου λέει ο πατέρας μας “δεν πήρε η αδερφή σου τηλέφωνο, πάμε Θεσσαλονίκη να τις βρούμε”. Λέω μπορεί να πήγανε σε κανένα γιατρό και να μην θέλουν να βρεθούμε. Ήρθαμε εδώ πάνω (στην Θεσσαλονίκη), πήγαμε κατευθείαν στην Αστυνομία και έγιναν οι ενέργειες» είπε στον ΑΝΤ1 η αδερφή της οδηγού.

«Δεν είμαι μέσα στο μυαλό της. Με τον κορονοϊό ήταν πιο κλεισμένη μέσα και είχε επηρεαστεί πιο πολύ», τόνισε, αναφερόμενη στην ψυχολογική κατάσταση της αδελφής της.

Σε ότι αφορά την κατάσταση στην οποία εντοπίστηκαν στην χαράδρα σε βάθος δεκάδων μέτρων, ανέφερε ότι μάνα και κόρη «βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση. Η αδερφή μου καλά, αλλά η ανιψιά μου πολύ χάλια».

Previous ArticleNext Article