Αστυνομικά νέα

Έχει ξαναβιάσει ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας

Πρόσφατα αποφυλακισμένος φέρεται να είναι ο 35χρονος που αναζητεί η Αστυνομία για τον βιασμό στα Κάτω Πετράλωνα. Το 2020 φέρεται να έχει αποφυλακιστεί έπειτα από 5 χρόνια φυλάκισης και πάλι για υπόθεση βιασμού, ο 35χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 50χρονης καθαρίστριας, το Σάββατο, σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα. Ο φερόμενος ως δράστης, είχε φυλακιστεί το 2015 για βιασμό. Όπως κατήγγειλε η 50χρονη, ενώ καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών στα Κάτω Πετράλωνα, ο 35χρονος την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του, όπου την βίασε κατ’ επανάληψη.

Η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η Αστυνομία τον έχει ταυτοποιήσει και τον αναζητά.

«Χτυπούσε τη μητέρα του που ήταν επίσης καθαρίστρια»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που βρήκε την κακοποιημένη καθαρίστρια «Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια» ανέφερε στον ΑΝΤ1. Ακόμα όπως ανέφερε η ίδια έπειτα από επικοινωνία με το θύμα «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο. Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα».

«Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».Μάλιστα η ίδια μάρτυρας αναφέρει ότι ο 35χρονος που καταγγέλλεται ως δράστης «έδερνε όλο τον καιρό τη μητέρα του» που τυχαίνει να είναι κι εκείνη καθαρίστρια.

Previous ArticleNext Article