ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΝΕΑ, Καρδίτσα

Ματαιώνεται λόγω κορωνοϊού και η φετινή εμποροπανήγυρη στην Καρδίτσα

Τη ματαίωση διοργάνωσης και της φετινής ετήσιας εμποροπανήγυρης στην Καρδίτσα, που παραδοσιακά πραγματοποιείται τον Οκτώβριο στον περιφερειακό της Καρδιτσομαγούλας, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.
Η απόφαση κρίθηκε αναγκαία, στο πλαίσιο των δεδομένων που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας και της αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αριστοτέλης Σπάνιας, διευκρίνισε ότι όμοιες αποφάσεις έχουν λάβει οι περισσότεροι Δήμοι στους γειτονικούς Νομούς.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος υπογράμμισε ότι στην Καρδίτσα η ετήσια εμποροπανήγυρη διοργανώνεται ένα μήνα αργότερα συγκριτικά με εκείνες άλλων Δήμων, σε συνθήκες ακόμη πιο δύσκολες σε ότι αφορά τη διασπορά του κορωνοϊού.
Ο κ. Κώστας Ζυγογιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του επιχειρηματικού κόσμου. «Σιγά – σιγά αν μπορούμε να δούμε ως θεσμός την κατάργηση της, διότι πλέον έχουμε αρκετά μαγαζιά, με όλα τα είδη και πρέπει να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και τα τοπικά καταστήματα» επισήμανε.
Στον αντίποδα, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Βασίλης Κρανιάς ανέφερε ότι θα μπορούσε να βρεθεί τρόπος να πραγματοποιηθεί υπό ένα πλαίσιο μέτρων, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στην πρόταση του κ. Ζυγογιάννη.

neosagon.gr

Previous ArticleNext Article